Viorel Lis a împlinit 78 de ani. ”Foarte bine, Viorele că ai știut să alegi și că nu ți-a pasat de gura lumii!”

22.02.2021, 10:34
Viorel Lis a împlinit 78 de ani. ”Foarte bine, Viorele că ai știut să alegi și că nu ți-a pasat de gura lumii!”
Viorel Lis a împlinit 78 de ani. ”Foarte bine, Viorele ca ai știut să alegi și că nu ți-a pasat de gura lumii!”

Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului, și-a aniversat ziua de naștere în weekend.

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, și-a serbat ziua de naștere în weekend. Acesta a împlinit 78 de ani. Oana Lis, partenera sa de viață, i-a făcut urăi publice pe contul ei de socialiazare.

”Cand ne-am cunoscut, toată lumea spunea ca relația noastră nu o sa reziste si dureze. Azi, 22 de ani mai târziu, aproape (au mai rămas 0,1 %…interesați de el si prezenți in viata lui-multumim si respect…)…in rest, toată lumea a dispărut de lângă tine si ai rămas doar cu mine, Viorele!!! ?? La multi ani!!! Păi sa mai crezi vreodată ce zice lumea !!??? Foarte bine, Viorele ca ai știut să alegi si ca nu ti-a pasat de gura lumii! Deci, alegeți cu inima!!!?❤???”, a scris Oana Lis în mediul online.

Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Ce i-a scris Oana Lis pe tort

De ziua de naștere a lui Viorel Lis, Oana Lis i-a cumpărat acestuia un tort pe care a scris un mesaj special: “Pentru mine ești încă primar. Și vei fi toată viața”.

Oana Lis a povestit, pentru click.ro, cum a petrecut alături de partenerul ei de viață de ziua de naștere a acestuia.

”Să îmi mai trăiască încă o sută! Sunt foarte curioasă, chiar i-am zis, dacă eu o să prind 78 de ani. Îmi doresc și eu. El zice că până la 70 de ani ține de gene, de ce mănânci, de cum ai grijă de tine și după 70 sunt ani dați de la Dumnezeu în plus, să te bucuri de ei. Din păcate, din cauza situației cu Covid-ul nu o să facem petreceri mari cum făceam înainte. Mi-e dor de prietenii noștri, o să petrecem acasă. I-am luat un tort lui Viorel, nici nu știam cât costă un tort, pentru că le primeam de la emisiuni de obicei. Petrecem acasă, nu mergem nici măcar la păcănele, așteptam în martie să se vaccineze Viorel. Abia atunci a găsit loc în platformă și după aia ne dezlănțuim”, a declarat Oana Lis.

citește și...