Problemele grave de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis: ‘Oana mă ajută mereu’

17.04.2021, 14:43
Problemele grave de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis: 'Oana mă ajută mereu'
Problemele grave de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis: 'Oana mă ajută mereu'

Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate în ultima perioadă! Fostul edil al Capitalei a fost diagnosticat cu semipareză, dar soția lui este cea care are grijă în permanență de el. 

Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, a ajuns să fie dependent de soția lui, Oana. Fostul primar al Capitalei a primit un diagnostic nu tocmai bun din partea medicilor.

“Nu sunt foarte bine din punct de vedere medical. Am o semipareză. Mă dor foarte tare oasele, plus că mă deplasez destul de greu, așa că soția mea mă ajută mereu, fără ea cad!”, a spus el pentru Impact.ro. 

Viorel Lis a fost diagnosticat cu semipareză

Oana Lis a mărturisit că îi este alături soțului său și la bine și la greu, ținând cont că Viorel suferă și de diabet, din 2013, dar are și leziuni vasculare pe creier.

“Acum sunt asistenta lui, doctorița lui. Asta este viața, unora li se pare deplasat acest lucru, dar mie nu, este soțul meu, el a fost alături de mine în tinerețe, m-a ajutat mult, nu am cum să îl las acum. El mi-a schimbat viața. Are problemele cu picioarele din cauza sedentarismului, de la izolarea aceasta cu COVID-19, a stat mult în casă, nu a mers, nu a făcut puțină mișcare și uite că a ajuns așa”, a declarat vedeta.

Oana Lis formează o familie de foarte mulți ani cu Viorel Lis, fostul edil al Capitalei.

„Am avut și noi momente când ne-am certat, poate ne gândeam să ne despărțim sau ne-am spus vorbe, dar după ne-am dat seama că vrem să fim împreună. Ne-a ținut împreună simțul umorului, lipsa orgoliului, să nu ne jignim partenerul. Am avut și noi momente în care ne-am certat, dar am renunțat la genul ăla de comportament. Pentru mine, Viorel e familia mea”, a declarat Oana Lis, citată de spynews.ro.

citește și...