Oana Lis, despre pasiunea pentru jocuri de noroc a lui Viorel Lis. ”Nu este nicio rușine”

26.01.2021, 12:00
Oana Lis, despre pasiunea pentru jocuri de noroc a lui Viorel Lis. ”Nu este nicio rușine”
Oana Lis, despre pasiunea pentru jocuri de noroc a lui Viorel Lis. ”Nu este nicio rușine”

Oana Lis a vorbit despre pasiunea pentru jocuri de noroc pe pare o are partenerul ei de viață, Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului.

Oana Lis a comentat despre plăcerea lui Viorel Lis, partenerul ei de viață, care este pasionat de jocurile de noroc. Oana Lis a decis chiar să meargă tocmai până în Ilfov pentru a-i pune bilete la jocurile de noroc fostului edil al Capitalei. ”A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să aibă biletele. Am mers o perioadă în Ilfov, dar ca să îi fac plăcerea lui Viorel. Nu este nicio rușine, oamenii de acolo au fost destul de drăguți cu noi. Este o plăcere controlată. Își permite și el. Atunci când ai avut mii de oameni în subordine, nivelul tău de adrenalină este foarte crescut. Nu poți brusc să te apuci de grădinărit. Am mers o dată pe săptămână acolo, am prins și ninsoarea”, a declarat Oana Lis la TV, citată de spynews.ro.

”Este un mod în care eu verific că el gândește ok, calculează, calculez și nivelul cognitiv în funcție de asta. Și doctorul mi-a spus să îl las să joace pentru că îi pune creierul în mișcare”, a completat aceasta.

Cum a încercat o amică să o despartă pe Oana Lis de Viorel Lis. ”Viorel mi-a spus totul în ziua aia”

„Eram cam pe la începutul relației cu Viorel și eram persoane sociale. Ne mergea bine și financiar și Viorel avea un prieten care avea o iubită și ei nu prea aveau bani și am propus să îi invităm noi la mare. Au mers cu noi cu mașina, am plătit noi cazarea, în dorința de a fi mai mulți, de a face și un bine, de a ne distra împreună. Acolo am avut surpriza. Viorel care este o persoană foarte sinceră și spune tot, chiar și chestii care m-au rănit, când am plecat să cumpăr mâncare,… iubita acelui prieten a început să îi spună lui Viorel să aibă grijă cu mine, să nu rămân gravidă, că eu vreau să îl păcălesc, să nu pună nimic pe numele meu. Când am venit acasă, Viorel mi-a spus totul în ziua aia, în apartament”, a povestit recent Oana Lis, citată de Antena Stars.

Oana Lis a mărturisit și cât de greu i-a fost în momentul în care a auzit ce a comentat femeia respectivă despre ea.

„Eu eram entuzismată, cu intenții buni. Mi-amintesc că am venit cu pungile cu cumpărături. Nu mai puteam să dorm cu ei în casă. după ce că făcusem un efort financiar, pentru ca puteam să îmi cumpăr eu ceva de banii ăia. Am mai rezistat o singură noapte și apoi ne-am întors la București că nu mai puteam face față tensiunii. (…) Atunci sufeream, plângeam câteva zile, că poate am zis eu ceva sau am făcut eu ceva”, a mai spus aceasta.

citește și...