Viorel Lis a facut infarct. Fostul edil a fost operat de urgență

06.03.2022, 11:18
Viorel Lis a facut infarct. Fostul edil a fost operat de urgență
Detalii neștiute din familia Lis. ”Dacă nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astăzi în viaţă”

Oana Lis trece prin momente tulburătoare. Viorel Lis,  în vârstă de 77 de ani, a făcut infarct, duminică dimineață. Fostul edil se află la un spital din Capitală, unde a fost operat de urgență. Mai mult, acesta suferă și de diabet iar starea lui de sănătate s-a agravat în ultima perioadă.

Oana Lis trăiește un adevărat coșmar după ce soțul ei a făcut infarct. Viorel Lis a făcut un atac de cord, duminică dimineață, și a ajuns de urgență la spital. Medicii au decis să îi implanteze un stent, potrivit cancan.ro.

Oana Lis îi este alături soțului ei și speră ca acesta să treacă și peste această încercare.

Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate

Viorel Lis a ajuns la spital, luna trecuta, după ce a suferit un accident casnic. Fostul edil s-a ales cu arsuri grave și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Din cauza frigului din casă, Oana Lis și Viorel Lis au cumpărat un radioator pentru a se încălzi. Din păcate, fostul edil a vrut să se încălzească la un radiator și adormit cu picioarele pe el, dar s-a trezit cu arsuri.

„Am probleme de sănătate… cum să spun. Nu îmi mai simt picioarele. Aveam un calorifer, încălzeam și fără să vreau m-am atins de calorifer cu picioarele, dar nu am simțit și atunci s-au ars, s-au făcut bășici mari. Mi-a și trecut aproape. Asta e vârsta, nu am ce să fac. Adică am probleme, am pareza asta care nu mai pot să merg, nu merg decât dacă mă sprijin de Oana. Nu pot pentru că nu am nici echilibru, numai cu cadru și e greu să merg. Cred că am căzut de vreo cinci ori până acum”, a declarat Viorel Lis, pentru Star Magazin.

Fostul edil a împlinit vârsta de 77 de ani

Pe data de 19 februarie, fostul edil a împlinit  venerabila vârsta de 77 de ani.  De ziua lui de naștere, Oana Lis a vrut să îi facă o bucurie soțului ei și l-a dus să joace la păcănele.

„Noi nu sărbătorim Valentine`s Day, noi sărbătorim când vine pensia! Cât a venit factura? Păi, crezi că o plătesc? Dacă am bani plătesc, dacă nu, nu, săptămâna viitoare. Într-adevăr se simte la buzunare. S-a scumpit viața foarte mult.

Trebuie să căutăm soluții că de la Guvern nu prea vin! Pe 19, de ziua lui, îl scot pe Viorel la păcănele, moartea lui! Nu a mai ieșit săracul din casă de nu mai știe când!”, a declarat Oana Lis, exclusiv pentru click.ro.

citește și...