Viorel îi dă dreptate lui Emily Burghelea și recunoaște că a bătut-o pe Vulpița: ‘Am înjurat-o, i-am luat telefonul’

16.06.2020, 16:37
Viorel îi dă dreptate lui Emily Burghelea și recunoaște că a bătut-o pe Vulpița: 'Am înjurat-o, i-am luat telefonul'
Viorel îi dă dreptate lui Emily Burghelea și recunoaște că a bătut-o pe Vulpița: 'Am înjurat-o, i-am luat telefonul'

Pe 15 iunie, Emily Burghelea, asistenta emisiunii ‘Acces Direct’, și-a dat demisia în direct, la tv. Tânăra a ales să nu mai facă parte din echipa de la Antena 1, după ce a dezvăluit că Vulpița a fost bătută în repetate rânduri de soțul ei, Viorel, iar staff-ul de la ‘Acces Direct’ nu a luat atitudine.

După ce a făcut dezvăluirile, echipa s-a arătat șocată de ce a spus Emily și i-a luat apărarea lui Viorel. Radu Rotaru, reporterul care s-a ocupat de cei doi soți, susține că bărbatul nu a agresat-o niciodată pe Vulpița. În plus, el susține că Emily Burghelea nu a demisionat, ci a fost dată afară.

Viorel, acuzat că o bate pe Vulpița

Pe de altă parte, Viorel recunoștea, la începutul acestui an, că a bătut-o pe soția lui.

‘Da, am bătut-o o singură dată pentru că nu m-a ascultat. A fost o ceartă, nu mai țin minte de la ce, și eu strigam la ea. Nu am zis nimic, dar apoi am înjurat-o, i-am luat telefonul din mână, l-am spart și apoi am luat-o de mână și am împins-o’, a povestit Viorel chiar în platoul emisiunii ‘Acces Direct’.

Vulpița voia să divorțeze de el

Și Vulpița se plângea că partenerul său a bătut-o de mai multe ori, în trecut. În plus, cei doi soți se certau și amenințau unul pe altul în direct, la ‘Acces Direct’. Vulpița voia chiar să divorțeze de partenerul ei.

‘De două ori m-a bătut. A doua oară cu fostul naș. A venit fostul naș peste mine, m-a dezbrăcat, un nasture, și eu aveam fetița mică. S-a dezbrăcat până la jumate și eu numai un nasture. Soacra mea l-a invitat la noi acasă. Eu eram cu fata acasă. Soacra era la treabă, socru cu căruța plecat. Viorel, la muncă. I-am spus lui Viorel la telefon. El căuta să-l bată pe naș. (M-a bătut pentru că, n.r.) a zis că nu vreau să recunosc – că tu vrei să desparți familiile’, spunea și Vulpița tot în platoul de la Antena 1.

citește și...