Emily Burghelea, pusă la zid de reporterul emisiunii ”Acces Direct”. ”Nu a avut demnitate față de noi”

16.06.2020, 14:04
Emily Burghelea, pusă la zid de reporterul emisiunii ”Acces Direct”. ”Nu a avut demnitate față de noi”
Emily Burghelea, pusă la zid de reporterul emisiunii ”Acces Direct”. ”Nu a avut demnitate față de noi”

Reporterul Radu Rotaru, de la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, și-a spus și el părerea după scandalul provocat de Emily Burghelea, care și-a dat demisia de la show.

Radu Rotaru susține că Emily Burghelea nu a demisionat, ci a fost dată afară.

„Emily a fost dată afară. Și… da, se va spune mâine, în emisiune. Eu, în calitate de prieten al Veronicăi, nu aș fi acceptat așa ceva. Mai mult, i-am zis mereu lui Viorel, atunci când a jignit-o, să nu o mai facă. Am primit câteva mesaje să plec și eu.

Adevărul întotdeauna iese la iveală. Nu am fost pus de ”Acces Direct” să fac un live, aici e contul meu personal și vorbesc despre ce vreau eu. Vreți să avem altă asistentă la ”Acces Direct”? Nu vreți să fie și un asistent, să se deschidă porțile pentru un asistent?”, a spus Radu Rotaru într-un live pe care l-a făcut pe contul său de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

”Orice femeie care vrea să se scoată dintr-o situație, se transformă într-un înger păzitor”

Radu Rotaru a explicat ce consideră el că s-a întâmplat în cazul lui Emily Burghelea.

”Emily nu a avut demnitate față de noi. Emily e prietenă… sau așa consideram eu. Orice femeie care vrea să se scoată dintr-o situație, se transformă într-un înger păzitor. Asta s-a întâmplat și în cazul ei, i-am zis și după emisiune, nu e nimic de ascuns. Repet, nu a demisionat.

Nu țin cu Emily. Veronica nu a fost agresată de Viorel, eu și Doina am fi fost primii care am fi aflat asta și am fi luat măsuri. Vorbim mereu cu ei, ne sună, îi sunăm și noi și suntem prieteni și avem o legătură apropiată. Ei sunt străini de București, e bine să aibă prieteni” a adăugat el.

Ce s-a întâmplat la emisiunea de luni

Emily Burghelea a decis să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri nu se spun în show.

Luni, 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida.

”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct”.

citește și...