Ce s-a întâmplat între Emily Burghelea și Vulpița. ”Îi era milă”

16.06.2020, 15:51
Ce s-a întâmplat între Emily Burghelea și Vulpița. ”Îi era milă”
Ce s-a întâmplat între Emily Burghelea și Vulpița. ”Îi era milă”

Emily Burghelea, fosta asistentă de la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, a reușit să lege o relație de prietenie cu Vulpița. Fosta asistentă devbenise confidenta celei care este invitată în ultima perioadă de timp la emisiune alături de partenerul ei de viață, Viorel.

Emily Burghelea s-a arătat mai mult decât dezamăgită de relele tratamente la care este supusă Vulpița, soția lui Viorel. De altfel, Vulpița a dormit de mai multe ori acasă la Emily Burghelea, fosta asistentă de la emisiunea ”Acces Direct” devenind confidenta acesteia.

”Vulpița a dormit, de mai multe ori, acasă la Emily Burghelea. Iar cele două au stat foarte mult de vorbă, mai ales că Vulpița se adăpostea la ea atunci când se temea că va fi agresată. Iar Vulpița găsise în Emily Burghelea o confidentă și a început să îi dezvăluie tot felul de lucruri din viața ei, lucruri pe care nu a avut curaj să le spună, în ciuda show-ului, nici măcar la televizor. S-a plâns că, de-a lungul timpului, a fost adeseori agresată, că se teme de Viorel, dar i-a spus că a încercat să vorbească și cu cei din producție. Iar replicile acestora au fost, de fiecare dată, nepăsătoare”, au declarat surse pentru wowbiz.ro.

A plâns când a auzit de abuzurile la care e supusă Vulpița

Aceleași surse au menționat că Emișly Burghelea a fost impresionată până la lacrimi de abuzurile la care era supusă Vulpița de partenerul ei și a vrut să tragă un semnal de alarmă în acest sens la emisiune.

”Îi era milă de Vulpița. A și plâns când a aflat de abuzurile la care a fost supusă, așa că a vrut să se implice cu adevărat pentru a o ajuta pe Vulpița. A mers la cei din producție, la Mirela Vaida, a vorbit cu ei, dar s-a izbit de un zid. I s-a spus că dacă nu îi convine, poate să își vadă de drum. De aceea a și luat decizia să își dea demisia în direct, știa că trebuie cumva să atragă atenția asupra fenomenului violenței împotriva femeilor și, la cât a fost de fermă cu șefii de acolo, știa că nu mai are multe zile în emisiune. Emily a fost șocată de felul în care lumea tăcea, de neimplicarea în cazul Vulpiței, de dragul audienței. A spus că ea nu poate să tacă, că nu poate să accepte să gireze un continuu abuz împotriva unei femei prinse în capcana violenței”.

 

Ce a determinat-o pe Emily Burghelea să renunțe la emisiune

Emily Burghelea a decis să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri nu se spun în show.

Luni, 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida.

”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct”.

citește și...