Viorel Cataramă, noi declarații controversate după ce a vrut să se infecteze cu coronavirus

22.07.2020, 14:09
Viorel Cataramă, noi declarații controversate după ce a vrut să se infecteze cu coronavirus
Viorel Cataramă, noi declarații controversate după ce a vrut să se infecteze cu coronavirus

În urmă cu două luni, Viorel Cataramă s-a aflat în centrul atenției, după ce a anunțat că vrea să se infecteze voit cu coronavirus. Astfel, el voia să demonstreze că autoritățile nu abordează corect criza provocată de virusul din China și că măsurile luate în starea de urgență au afectat economia.

În plus, Viorel Cataramă a vrut să le arate tuturor că nu va păți nimic dacă se va îmbolnăvi.

S-a infectat voit cu COVID-19

La vremea respectivă, afaceristul s-a ales și cu dosar penal, după ce politicianul a mers în comuna Bărbulești, județul Ialomița, și s-a îmbrățisat cu mai multe persoane infectate cu COVID-19.

Viorel Cataramă a locuit singur o perioadă în vila din Snagov, după ce soția lui, medicul Adina Alberts, a decis să plece de acasă cu copilul lor.

“El se simte bine, nu a dezvoltat niciun simptom caracteristic. Este monitorizat de mine, prin telefon. Are toate medicamentele pregătite. El este surmenat de avalanșa de interviuri.

Îi admir curajul. Sunt convinsă că în curând vom ști mai multe despre acest virus, însă, deocamdată, e nevoie de precauție pentru că nu știm destule”, spunea medicul estetician.

Ce mesaj a scris pe Instagram

Toate testele pe care le-a efectuat au fost negative.

„Două teste RT-PCR, plus un test IgG/IgM, total trei teste, toate negative”, a declarat Viorel Cataramă, pentru revista VIVA!.

Recent, politicianul a revenit cu noi declarații controversate pe rețelele de socializare. În vreme ce autoritățile recomandă purtarea măștii de protecție în spațiile publice, Viorel Cataramă consideră că nu este nevoie purtarea măștii de protecție pentru a ne proteja de coronavirus.

‘Să demontam o mare prostie propagata în spațiul public. Masca se poartă ca să te protejezi tu, nu ca să nu infectezi pe altul! O persoană care poartă corect mască nu poate fi infectată de o persoană care nu poartă! Virusul nu trece prin mască! Altfel, ce rost ar mai avea masca? De aceea, nu putem accepta obligativitatea purtării măștii’, a scris Cataramă pe Instagram.

Revoltat că s-a ales cu dosar penal

Viorel Cataramă mărturisea că nu înțelege ce a făcut rău și unde a greșit. Procurorii i-au deschis dosar penal.

‘Nu este nici un motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nici o lege și am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorități sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui’, spunea el.

citește și...