FOTO. În ce vilă luxoasă trăiește Viorel Cataramă cu soția lui! Interiorul casei este de vis

16.05.2020, 18:11
Înainte de a declara că este pregătit să se infecteze voit cu coronavirus, Viorel Cataramă trăia liniștit într-o vilă luxoasă, alături de soția lui, medicul estetician Adina Alberts. Cei doi soți dețin o casă impresionantă la care mulți doar visează.

În ce vilă luxoasă trăiește Viorel Cataramă! Interiorul casei este de vis

Omul de afaceri și Adina Alberts sunt proprietarii unei case asemănătoare unui muzeu, situată în Snagov. La finalul lui 2018, cei doi soți au realizat o ședință foto pentru revista VIVA! chiar în interiorul vilei lor.

Locuința este mobilată cu obiecte extrem de scumpe și are o grădină imensă, cu multă verdeață și fântâni arteziene. Chiar dacă este o vilă superbă, partenera lui Viorel Cataramă mărturisea că este o casă modestă.

‘Nu e chiar așa de mare. Există case mult mai mari, chiar și aici în București. E casa lui Viorel în care el a trăit de prin ’92, în care eu am venit în momentul în care am început să ne vedem și sunt deja 7 ani de când stau aici.Am schimbat niște perdele, am schimbat carpetele, am reamenajat poate tablourile. Dormitorul a suferit schimbări totale’, a spus Adina Alberts pentru „Acces Direct’.

În acest moment, Viorel Cataramă locuiește singur în vila impresionantă, după ce soția lui a decis să plece de acasă cu fetița lor de 5 ani. Această decizie a fost luată după ce omul de afaceri a dorit să se implice într-un experiment riscant și să se infecteze voluntar cu coronavirus. Cei doi soți au discutat pentru a-și proteja copilul și țin legătura de la distanță.

citește și...