Cum a evitat Viorel Cataramă masca de protecție în avion. ”Suntem spectatori la un spectacol de circ, un circ tragic”

04.07.2020, 11:19
Cum a evitat Viorel Cataramă masca de protecție în avion. ”Suntem spectatori la un spectacol de circ, un circ tragic”
Cum a evitat Viorel Cataramă masca de protecție în avion. ”Suntem spectatori la un spectacol de circ, un circ tragic”

Omul de afaceri Viorel Cataramă a spus, pe contul său bde socializare, cum a evitat să poarte mască de protecție în timpul unui zbor în Grecia.

Viorel Cataramă a povestit cum a reușit să călătorească în Grecia fără a purta mască de protecție în avion. Acesta a profitat de momentul în care pasagerilor li s-a oferit masa pentru a-și da masca jos, pe care nu a mai pus-o până la destinație.

”MASCA (de protectie), sursă de bună dispozitie! Am plecat într-o scurtă vacanță în Grecia. Am zburat cu Aegean Air pentru că zborul Tarom a fost anulat. La urcarea în avion, însoțitoarea de bord ne-a recomandat politicos să purtăm măști, cabina la care zburam fiind ocupată la capacitate.

În timpul zborului ni s-a servit masa, evident am fost sfătuiți să dăm măștile jos cât mâncăm. O bagheta magică a făcut ca virusul să dispară din cabină pe timpul servirii mesei!

Eu i-am comunicat stewardesei că mănânc mai încet; am început la București, am terminat la Atena! Când aceiași bagheta magică a readus virusul, eram deja la destinație!

A fost bună dispoziție, lumea era relaxată; aproape nimeni nu mai crede că virusul este atât de periculos pe cât ni se spune! Suntem spectatori la un spectacol de circ, un circ tragic, când virusul apare sau dispare după cum hotărăsc specialiștii cu bagheta lor magică!”, a scris Viorel Cataramă în mediul onine.

S-a infectat voit cu COVID-19

În plină pandemie, Viorel Cataramă a mers la Bărbulești, într-un focar Covid-19, pentru a se infecta în mod intenționat. Acesta susținea la vremea respectivă că începuse să experimenteze anumite simptome specifice.

După ce a anunțat că vrea să se infecteze cu coronavirus, Viorel Cataramă a fost părăsit de soția sa, medicul estetician Adina Alberts, care a decis să plece de acasă cu fiica lor.

A fost monitorizat de soția sa

Adina Alberts explica că după ce soțul ei s-a infectat în mod voit cu coronavirus, a fost monitorizat de ea prin telefon.

“El se simte bine, nu a dezvoltat niciun simptom caracteristic. Este monitorizat de mine, prin telefon. Are toate medicamentele pregătite. El este surmenat de avalanșa de interviuri.

Îi admir curajul. Sunt convinsă că în curând vom ști mai multe despre acest virus, însă, deocamdată, e nevoie de precauție pentru că nu știm destule”, spunea medicul estetician.

citește și...