Viorel Cataramă: ”Mă consider un mic Donald Trump al României”

06.06.2020, 13:44
Viorel Cataramă: ”Mă consider un mic Donald Trump al României”

Omul de afaceri Viorel Cataramă s-a comparat cu nimeni altul decât președintele american Donald Trump.

După ce a încercat să se autoinfecteze ci coronavirus, dar nu i-a reușit, Viorel Cataramă s-a autointitulat Donald Trump al României.

”Mi-am făcut testul, testul arată că nu sunt infectat la momentul testului, asta nu înseamnă că nu am fost și nu s a întâmplat nimic, habar n-am, nu stiu, dar ce am avut de demonstrat, am demonstrat.

Nu mi s-a livrat gratuit testul, l-am cumpărat. Am constat că Barbulestiul este cel mai periculos focar pentru că numărul de infectați raportat la numărul de locuitori e cel mai mare sau era cel mai mare atunci.

Trebuie să recunosc că sunt într-un oarecare confort, fară dubiu. Eu mă consider un mic Donald Trump al României și sper să pot să aduc în România politica suveranistă și de suveranitate a președintelui Trump”, a afirmat Viorel Cataramă, potrivit Antena 3.

S-a infectat voit cu COVID-19

În plină pandemie, Viorel Cataramă a mers la Bărbulești, într-un focar Covid-19, pentru a se infecta în mod intenționat. Acesta susținea la vremea respectivă că începuse să experimenteze anumite simptome specifice.

După ce a anunțat că vrea să se infecteze cu coronavirus, Viorel Cataramă a fost părăsit de soția sa, medicul estetician Adina Alberts, care a decis să plece de acasă cu fiica lor.

A fost monitorizat de soția sa

Adina Alberts explica că după ce soțul ei s-a infectat în mod voit cu coronavirus, a fost monitorizat de ea prin telefon.

“El se simte bine, nu a dezvoltat niciun simptom caracteristic. Este monitorizat de mine, prin telefon. Are toate medicamentele pregătite. El este surmenat de avalanșa de interviuri.

Îi admir curajul. Sunt convinsă că în curând vom ști mai multe despre acest virus, însă, deocamdată, e nevoie de precauție pentru că nu știm destule”, spunea medicul estetician.

Numărul infectărilor cu COVID-19 a ajuns la 20.290 în România

187 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost raportate sâmbătă, 6 iunie 20202, în România. Numărul cazurilor de îmbolnăvire pe teritoriul țării noastre a ajuns la 20.290.

Numărul de cazuri de COVID-19 a ajuns în România la 20.290 , după confirmarea a 187 de noi îmbolnăviri. Potrivit datelor publicate sâmbătă de Grupul de comunicare strategică, de la începutul epidemiei 14.419 de pacienți s-au vindecat.

La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 153 de pacienți. Bilanțul deceselor din cauza COVID-19 în România se ridică la 1.318.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.393 de persoane. Alte 95.506 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 496.408 de teste pentru coronavirus,

citește și...