Viorel Cataramă a efectuat testul de coronavirus! Ce au declarat medicii

14.05.2020, 17:47
Viorel Cataramă a efectuat testul de coronavirus! Ce au declarat medicii

Surpriză majoră în cazul lui Viorel Cataramă, după ce a mers voit să se infecteze cu coronavirus! Omul de afaceri a aflat că nu s-a infectat cu COVID-19, în urma vizitei pe care a efectuat-o în localitatea Bărbulești din Ialomița, acolo unde spera să contacteze virusul din China.

Viorel Cataramă a efectuat testul de coronavirus! Ce au declarat medicii

Viorel Cataramă nu are coronavirus, conform rezultatelor primul test efectuat la o clinică privată. Inițial, el a spus că se va testa după două săptămâni din momentul expunerii la virus, însă se pare că nu a mai așteptat.

Viorel Cataramă și-a pus pe toată lumea în cap după ce a decis să se infecteze cu coronavirus. Acesta a dorit să demonstreze că infecția cu COVID-19 nu este atât de periculoasă precum spun autoritățile.

Acum, însă, planurile i-au fost date peste cap, deși s-a îmbrățișat și pupat cu persoane infectate cu coronavirus. Clinica privată unde omul de afaceri s-a testat a trimis și un comunicat în acest sens, scrie Realitatea.

‘La ora redactarii prezentului comunicat, 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG si IgM este negativ. Acest rezultat indica absenta anticorpilor SAR COV2, ceea ce inseamna ca pacientul nu este purtator al virusului sau se afla in perioada de incubatie (5-10 zile de la infectare). Rezultatele testului RT-PCR va fi comunicat public in data de 15.05.2020’, a transmis clinica privată la care și-a făcut testul Viorel Cataramă.

citește și...