Ce spune Viorel Cataramă despre despărțirea de soția lui, după ce s-a infectat cu coronavirus

14.05.2020, 12:21
Ce spune Viorel Cataramă despre despărțirea de soția lui, după ce s-a infectat cu coronavirus

Viorel Cataramă, afaceristul care a dorit să cumpere Dinamo București, a făcut primele declarații cu privire la reacția soției lui, Adina Alberts, după ce el a decis să se infecteze cu coronavirus.

Ce spune Viorel Cataramă despre despărțirea de soția lui, după ce s-a infectat cu coronavirus

În urmă cu o săptămână, omul de afaceri s-a expus riscului de infectare cu COVID-19, însă până acum nu a avut niciun simptom caracteristic virusului ucigaș din China.

Partenera lui, medicul Adina Alberts, a decis să plece de acasă pentru a nu se expune riscului de infectare. Recent, Viorel Cataramă a declarat că el și partenera lui au discutat și au decis că este nevoie să stea separați în această perioadă, pentru a-și proteja fetița în vârstă de 4 ani.

‘Știți cum a fost discuția? Ca într-o familie în care bărbatul ține cu Rapidul și soția cu Dinamo. Sau când bărbatul ține cu PSD-ul și soția cu PNL-ul… Așa au fost, am discutat, eu mi-am spus punctul de vedere. Eu nu spun că nu există coronavirusul, eu spun că metoda aleasă a fost greșită, sinucigașă pentru România. Soția mea, îmi dă dreptate parțial, dar problema este că avem și o fetiță de patru ani și șase luni și aici a intervenit nu neapărat profesia de medic, a intervenit calitatea de mamă’, a spus Viorel Cataramă, cel care a fost la un pas să cumpere clubul de fotbal Dinamo.

‘Și până la urmă o despărțire de două săptămâni nu este un capăt de țară, pentru că noi nu ne-am despărțit definitiv, este o chestiune temporară, pentru protecția fetiței pe care soția mea a considerat că nu trebuie să o supună niciunul fel de risc. Soția mea este medic și este implicată în activități medicale pentru găsirea unor soluții pentru protejarea populației’, a mai adăugat Viorel Cataramă.

citește și...