Adina Alberts despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel Cataramă, cel care a vrut să cumpere clubul Dinamo. ”E monitorizat de mine, prin telefon”

13.05.2020, 10:39
Adina Alberts despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel Cataramă, cel care a vrut să cumpere clubul Dinamo. ”E monitorizat de mine, prin telefon”
Adina Alberts despre starea de sănătae a soțului ei, Viorel Cataramă. ”E monitorizat de mine, prin telefon”

Medicul estetician Adina Alberts a dezvăluit că îl monitorizează prin telefon pe soțul ei, omul de afaceri Viorel Cataramă, după ce acesta s-a infectat voit cu coronavirus.

Viorel Cataramă a mers zilele trecute la Bărbulești, într-un focar Covid-19, pentru a se infecta în mod intenționat. Acesta susține că a început să experimenteze anumite simptome specifice.

După ce a anunțat că vrea să se infecteze cu coronavirus, Viorel Cataramă a fost părăsit de soția sa, medicul estetician Adina Alberts, care a decis să plece de acasă cu fiica lor.


Însă, Adina Alberts îl monitorizează de la distanță pe partenerul ei de viață, după cum a dezvăluit aceasta la România TV.

“El se simte bine, nu a dezvoltat niciun simptom caracteristic. Este monitorizat de mine, prin telefon. Are toate medicamentele pregătite. El este surmenat de avalanșa de interviuri.

Îi admir curajul. Sunt convinsă că în curând vom ști mai multe despre acest virus, însă, deocamdată, e nevoie de precauție pentru că nu știm destule”, a declarat Adina Alberts despre Viorel Cataramă, cel care a vrut să cumpere clubul de fotbal Dinamo București.

Adina Alberts: ”De zece ani merg braț la braț cu un om puternic”

”ÎNTRE MEDIC ȘI SOȚIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ!

Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Și nu mi-e ușor. De zece ani merg braț la braț cu un om puternic.
Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui.

În orice familie există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercam să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales”, afirma Adina Alberts după ce partenerul ei de viață a decis să se infecteze voit cu coronavirus.

citește și...