5 cluburi la care Cristiano Ronaldo ar putea ajunge anul viitor, dacă perioada petrecută la Man Utd pare se va încheia pentru portughez

21.10.2022, 16:07

Revenirea de vis a lui Cristiano Ronaldo la Manchester United s-a transformat într-un coșmar, după ce Ronaldo a părut să plece de lângă Diavolii Roșii, miercuri seară, împotriva lui Spurs. Următoarele 5 cluburi la care Cristiano Ronaldo ar putea ajunge anul viitor, dacă perioada petrecută la Man Utd pare se va încheia pentru portughez

Atunci când Cristiano Ronaldo a plecat de pe banca lui Manchester United – cu fluierul de final de joc încă nu a sunat – ar fi putut să se îndepărteze de cariera sa la United.

Ronaldo a revenit triumfător la Diavolii Roșii în 2021, dar după ce nu a reușit să obțină Liga Campionilor, jucătorul de 37 de ani a vrut să plece. Dar o mutare de vară nu s-a materializat niciodată pentru Ronaldo, iar de atunci s-a luptat pentru timp de joc sub Erik ten Hag, potrivit dailystar.co.uk.

5 cluburi la care Cristiano Ronaldo ar putea ajunge în ianuarie

În timp ce tensiunile au continuat să crească între cei doi, miercuri seara s-ar putea dovedi a fi punctul de rupere.

PSG

Ronaldo are în prezent unul dintre cele mai mari salarii din fotbalul mondial – și ar fi nevoie de un angajament financiar uriaș pentru a-l atrage pe câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur departe de Manchester.

Și cine mai bine decât unul dintre cele mai bogate cluburi din lume, care ar putea fi gata să își piardă cel mai bine plătit jucător în timpul iernii? O mutare la Paris i-ar permite, de asemenea, lui Ronaldo să se alăture rivalului său de lungă durată, Lionel Messi.

Indiferent de partea în care vă situați în dezbaterea dintre Ronaldo și Messi, aproape toți fanii fotbalului ar dori să-i vadă jucând împreună cel puțin o dată înainte ca unul dintre ei să se retragă.

Sporting Lisabona

O mutare pentru romanticii din fotbal – cine nu iubește să vadă un jucător care se întoarce acasă pentru o ultimă cântare de lebădă înainte de a-și agăța ghetele în cui?

În adolescență, Ronaldo abia a apucat să-și reprezinte echipa din copilărie înainte ca el – și potențialul său nelimitat – să fie dus la Manchester. Poate că Sporting Lisabona nu are strălucirea și farmecul unora dintre celelalte nume de pe această listă, dar pentru Ronaldo, este acasă.

Sporting a sperat să-l atragă pe Ronaldo acasă în timpul verii – dar o mutare nu a fost niciodată cu adevărat în cărți.

Chelsea

Nu este un secret că Todd Boehly a sperat să facă din Ronaldo bijuteria noii sale coroane la Chelsea vara trecută.

Boehly a pândit pentru a face o declarație cântând – și wantaway Ronaldo a fost în partea de sus a listei sale. Chelsea, la acea vreme, îl avea la cârmă pe Thomas Tuchel, dar germanul a fost demis de atunci – și o mutare sub conducerea lui Graham Potter pare puțin mai dificilă.

Chelsea și-a întărit, de asemenea, rândurile de atac după ce a ratat pe Ronaldo.

Inter Miami

MLS a fost lipsit de superstarul său rezident de când a plecat Zlatan Ibrahimovic. Desigur, a atras jucători precum Xherdan Shaqiri, Lorenzo Insigne și Federico Bernardeschi, dar niciunul dintre ei nu are factorul X pe care l-ar aduce Ronaldo.

Inter Miami pare a fi cea mai fezabilă opțiune, în cazul în care Ronaldo se mută în State, clubul fiind deținut de legenda lui United, David Beckham, iar la cârma echipei se află fostul star al lui United, Phil Neville.

DC United ar putea fi, de asemenea, o opțiune – echipa fiind condusă de fostul său coechipier Wayne Rooney.

Qatar

Ronaldo a fost legat de o mutare în Orientul Mijlociu în timpul verii, dar cum iarna coboară – și Cupa Mondială este la orizont – Ronaldo ar putea zbura în Qatar și ar putea decide să rămână acolo.

Părțile din Qatar ar avea atracția financiară care ar satisface cererile salariale ale lui Ronaldo. Cu toate acestea, cele două puncte de blocaj ar fi lipsa fotbalului din Liga Campionilor și dezvoltarea fiului său, Cristiano Ronaldo Jr, care se află la academia United.

Fostele vedete din Premier League, Santi Cazorla și Steven Nzonzi, se află în prezent în Qatar.

citește și...