VIDEO / Trupa ABBA revine. Va lansa un nou album după o pauză de 40 de ani

06.09.2021, 12:22
VIDEO / Trupa ABBA revine. Va lansa un nou album după o pauză de 40 de ani
VIDEO / Trupa ABBA revine. Va lansa un nou album după o pauză de 40 de ani

Trupa ABBA s-a reunit şi va lansa în luna noiembrie un nou album de studio, primul material discografic cu piese originale înregistrate după o pauză de patru decenii, şi va susţine un concert digital la Londra în 2022, au anunţat membrii legendarei formații suedeze. Formația Abba este una dintre cele mai de succes trupe din lume.

 

Anunțul despre revenirea trupei ABBA a a fost făcut în cadrul unui eveniment organizat la Londra şi difuzat în direct pe canalul de YouTube al grupului ABBA.

“Am înregistrat un nou album”, au declarat Bjorn Ulvaeus, în vârstă de 76 de ani, şi Benny Andersson, în vârstă de 74 de ani, notează Agerpres.

Trupa ABBA revine. Noul album va fi lansat în luna noiembrie

ABBA, unul dintre cele mai populare grupuri pop din lume, ale cărui discuri s-au vândut în peste 385 de milioane de copii pe plan mondial, va lansa un nou album de studio, intitulat “Voyage”, în data de 5 noiembrie. Două single-uri extrase de pe acest material discografic, “I Still Have Faith in You” şi “Don’t Shut Me Down”, au fost lansate. Precedentul album de studio al trupei ABBA s-a intitulat “The Visitors” şi a fost lansat în 1981,

Trupa ABBA va susţine în anul 2022 şi un concert digital la Londra, în timpul căruia membrii trupei vor apărea pe scenă sub forma unor holograme. Formația suedeză, care s-a bucurat de mare succes în anii 1970-1980 și a lansat numeroase hituri, s-a destrămat în anul 1982.  Celebra formație este formată din muzicienii Benny Andersson și Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog. Titulatura formației ABBA este un acronim, provenind de la inițialele prenumelor celor patru componenți ai formației.

citește și...