Raluka, despre începuturile sale în muzică. ”Nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat”

10.08.2021, 12:53
Raluka, despre începuturile sale în muzică. ”Nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat”
Raluka, despre începuturile sale în muzică. ”Nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat”

Cântăreața Raluka, în vârstă de 31 de ani, și-a amintit de începuturile sale în muzică. Acesta a povestit amănunte mai puțin cunoscute din carierea sa pe scena artistică din România. ”Nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat”, a spus Raluka despre lucrurile întâmplate de-a lungul carierei sale muzicale.

Raluka a reușit în muzică fără niciun ajutor. Despre cariera sa a dat detalii artista în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro.

”Cea mai bună decizie pe care am luat-o a fost să cred în visul meu, indiferent de piedici, şi să muncesc pentru el”, a declarat artista.

Raluka, despre începuturile sale în muzică. ” În scara unui bloc din Deva”

Raluka a povestit că atunci când era mică a fost auzită cântând de iubitul surorii sale, care i-a spus mamei ei să o ducă la o școală de muzică. ”Drumul meu a început pe la 10 ani, în scara unui bloc din Deva. Cântam pe casa scării alături de câţiva copii, m-a auzit iubitul surorii mele şi i-a spus mamei mele că ştiu să cânt frumos – cred că mă ajuta şi acustica atunci – şi că ar trebui să mă dea la o şcoală de muzică. După aceea au urmat festivaluri, concursuri şi chiar concerte. Primul a fost la 12 ani, am cântat la o nuntă. După ce am terminat şcoala, am venit la Bucureşti, am participat la o emisiune-concurs pe care nu am câştigat-o şi da, am fost în faţa unui juriu. Dar asta nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat. La scurtă vreme după asta, am început colaborarea cu DJ Sava. Restul poveştii îl ştiţi”, a povestit artista.

Despre problemele financiare cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, Raluka a spus: ”Suntem oameni şi trecem cu toţii prin asta. Da, am avut şi momente bune şi momente mai puţin bune. Am crescut într-o familie modestă, am muncit din greu şi cred că asta m-a ajutat, deoarece sunt capabilă să mă descurc în orice situaţie. Nu este confortabil, dar trebuie să fii puternic şi răbdător. În timp, apar şi rezultatele, mai ales cele financiare”.

citește și...