VIDEO / Teo Trandafir: ”Dacă am respectat regulile până acum, înseamnă că nu sunt imposibil de respectat”

22.04.2020, 15:34
VIDEO / Teo Trandafir: ”Dacă am respectat regulile până acum, înseamnă că nu sunt imposibil de respectat”
Teo Trandafir: ”Dacă am respectat regulile până acum, înseamnă că nu sunt imposibil de respectat”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a înregistrat un mesaj în care comentează pe marginea izolării în contextul pandemiei de coronavirus.

Teo Trandafir a mărturisit că, în această perioadă, și ea a avut zile în care a avut îndoieli și și-a pus tot felul de întrebări. Însă, vedeta le-a transmis fanilor ei să nu cedeze și să considere că fiecare zi este o victorie.

”Dacă am socoti fiecare zi pe care o începem ca pe o victorie împotriva poveștii ăsteia pe care suntem nevoiți să o traversăm, nu ne-am trezi oare în fiecare dimineață un picuț mai binedispși, un picuț mai zâmbitori? Ajunsesem într-o perioadă să mă trezesc gândidu-mă: ”Aoleu, o altă zi pe care trebuie să o trec. Cum o să o trec?” …

Știți ceva, până la urmă suntem împreună în asta. Și dacă încercăm să nu credem tot ce auzim, ci să ne credem unii pe ceilalți, să credem în Bunul Dumnezeu, să credem în faptul că dacă a mers până acuma, o să meargă și de acum încolo, dacă am respectat regulile până acum, înseamnă că nu sunt imposibil de respectat. De unde rezultă că DA, fiecare zi e o victorie. Mai e un pic. Haideți, nu cedăm acuma, la sfârșit! Suntem împreună în asta, nu?”, a spus Teo Trandafir.

citește și...