Teo Trandafir: ”Sfintele sărbători pascale nu sunt despre îmbuibare”

17.04.2020, 10:46
Teo Trandafir: ”Sfintele sărbători pascale nu sunt despre îmbuibare”
Teo Trandafir: ”Sfintele sărbători pascale nu sunt despre îmbuibare”

Prezentatoarea de televiziune Teo Tandafir a vorbit despre semnificația pe care o are Paștele pentru ea. Vedeta a explicat și cum va petrece sărbătorile pascale în izolare alături de fiica sa, Maya.

Teo Trandafir a explicat că pentru ea, această perioadă a sărbătorilor pascale ține de lucruri profunde, de suflet, pentru ea.

“Ştim toţi ce vom face de Paste anul acesta; stăm acasă, în izolare, suntem încă în stare de urgenţă la nivel naţional. Sfintele sărbători pascale nu sunt despre îmbuibare. Dacă citim Cartea Sfântă, ceea ce s-a întamplat a fost o tragedie, nu este motiv de sărbătoare deşuetă. Trebuie să ne întoarcem către noi să ne gândim dacă păcatele noastre luate pe umerii săi de Iisus care a fost răstignit pe cruce în chinuri, întrebându-L pe Dumnezeu ”oare m-ai uitat?”, au dus la societatea în care trăim. Prefer să îmi fac introspecţie în loc să mănânc stufat de miel. Cred că spiritul este ceea ce ne diferenţiază de animale”, a declarat teo Trandafir pentru okmagazine.ro.


Vedeta de la Kanal D a mărturisit și cum își petrecea Paștele anul trecut față de anul acesta.

”Anul trecut pe vremea asta mergeam la hotelul nostru ca să petrecem Sfintele Sărbatori Pascale. Este locul nostru preferat, luăm doua camere ca să ne odihnim separat şi restul timpului îl petrecem impreună. Îmi este dor de asta, într-adevăr. Acum, fac ceea ce face toata lumea, stăm împreună în casă si avem activităţile pe care le au toţi; Maya şcoală, lecţii, împreună curăţenie, gătim, ne uităm la seriale, vorbim despre orice”, a mai spus Teo Trandafir.

citește și...