Teo Trandafir: ”Eu a doua oară greşeala de a face obsesie din cântar nu mai fac”

06.04.2020, 10:05
Teo Trandafir: ”Eu a doua oară greşeala de a face obsesie din cântar nu mai fac”
Teo Trandafir: ”Eu a doua oară greşeala de a face obsesie din cântar nu mai fac”

Prezentatoarea de televiziune Teo Tandafir a dezvăluit ce anume nu lipsește niciodată din meniul ei de zi cu zi. Ea a mărturisit că nu știe câte kilograme are și nici nu vrea să se urce pe cântar.

Teo Tandafir a slăbit spectaculos în urmă cu câțiva ani și de atunci reușește să se mențină. Vedeta de televiziune a explicat ce anume nu lipsește din menicul ei de zi cu zi.

”Ceaiul. Beau un litru şi jumătate de ceai neîndulcit de salvie în fiecare dimineaţă înainte să plec la muncă”, a declarat Teo Tandafir pentru click.ro.

Întrebată dacă este mulțumită de felul în care arată acum, Teo Trandafir a mărturisit:

”Nu ştiu câte kilograme am, nu mă interesează, nu m-a interesat niciodată atâta vreme cât „intru” în blugi şi îmi ies inelele. Eu a doua oară greşeala de a face obsesie din cântar nu mai fac. Zic „bogdaproste” că nu pot mânca, pentru că în perioada asta de izolare aş fi mâncat mai mult probabil, dar stomacul nu-mi permite”.

Ce măsuri de precauție și-a luat în perioada de criză

Teo Trandafir a explicat și ce măsuri de precauție și-a luat în această perioadă de criză din cauza pandemiei de coonavirus din România.

”Stau izolată tot timpul, cu excepţia celor două ore de emisie. Ieşim o dată la două săptămâni la cumpărături, repede şi fără să stăm mult. Dezinfectăm tot ce putem, dar dacă nu ieşim nu avem motive să exagerăm; avem tot ce ne trebuie din acest punct de vedere, ne spălăm de 100 de ori pe mâini”, a spus vedeta.

Teo Trandafir a dezvăluit și cum percepe fiica ei, Maia, această perioadă de izolare.

”În această nebunie e ca în orice boală, are zile şi zile. Sunt zile în care ne trezim cu soarele în faţă şi ne gândim că totul va fi bine, vine căldura şi ultravioletele mai omoară acest virus şi sunt zile „închise” în care ne bucurăm că ne-am trezit fără să ne usture în gât. Sunt zile şi zile, încercăm să ne facem micile plăceri, bucurii împreună. Ne uităm la un film, mai râdem. Ea este ocupată cu şcoala”, a mai spus prezentatoarea TV.

citește și...