VIDEO / Surpriză de proporții la ”Asia Express”. Emi, colegul lui Cuza, și-a cerut iubita în căsătorie

24.11.2021, 11:36
VIDEO / Surpriză de proporții la ”Asia Express”. Emi, colegul lui Cuza, și-a cerut iubita în căsătorie
VIDEO / Surpriză de proporții la ”Asia Express”. Emi, colegul lui Cuza, și-a cerut iubita în căsătorie

Surpriză de proporții în ediția de marți, 23 noiembrie 2021, la emisiunea ”Asia Express”, transmisă de postul de televiziune Antena 1. Emi, cel care participă la competițe alături de Cuza, a decis să își ceară în căsătorie iubita, Mădălina. ”Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a spus emoționat Emi.

Emi și Cuza formează una dintre echipele care concurează în acest sezon la emisiunea ”Asia Express”. Cei doi se înțeleg foarte bine. Numele real al lui Cuza este Popescu Iulian Adrian și are 30 de ani. Numele întreg al lui Emi este Emanuel Popescu. Emanuel Popescu s-a născut pe 16 septembrie 1991, iar Cuza e născut pe 19 septembrie 1991.

În ediția de marți a emisiunii  ”Asia Express”, Emi a făcut un gest cu totul neașteptat. Acesta și-a cerut în căsătoriei iubita, Mădălina.

Surpriză de proporții la ”Asia Express”. Emi, colegul lui Cuza, și-a cerut iubita în căsătorie. ”Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat”

 

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a fost discursul lui Emi, potrivit a1.ro.

După momentul emoționant de la ”Asia Express”, Emi a postat pe Instagram fotografii în care apare alături de iubita lui, care poartă inelul de logodnă.

„A zis da!! ❤️❤️ (nu avea încotro) ? Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună! Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc !! ❤️❤️”, a scris el în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emi ? (@emi.ntz)

citește și...