FOTO / Emi și Cuza au câștigat imunitatea la ”Asia Express – Drumul Împăraţilor”    

02.11.2021, 13:59
FOTO / Emi și Cuza au câștigat imunitatea la ”Asia Express – Drumul Împăraţilor”    
FOTO / Emi și Cuza au câștigat imunitatea la ”Asia Express – Drumul Împăraţilor”    

Emi și Cuza şi-au adjudecat imunitatea în ediția de luni seară, la ”Asia Express- Drumul Împăraților”, de la Antena 1. Cei doi prieteni au primit un pașaport de trecere spre a opta etapă a competiției, căci nu vor putea fi votați în cursa pentru ultima șansă, precum și ocazia de a se bucura de restul etapei la hotel, în calitate de turiști: ”Mergem în Iordania!”.

Tot luni seară, spre surprinderea tuturor, echipele s-au reconfigurat, iar vedetele au avut ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care i-au considerat până acum rivali. Noua formulă i-a adus împreună pe Cosmin Natanticu și Mihai Petre, Estera Buble și Eliza Natanticu, Patrizia Paglieri și Adriana Trandafir, Lidia Buble și Elwira Petre și Maria Speranța și Francesco Paglieri.

Ediția de marți seară de la ”Asia Express – Drumul Împăraților”, difuzată de Antena 1 de la ora 20:30, va debuta cu jocul de amuletă. Lupta ce se va disputa între Mihai Petre și Cosmin Natanticu, alături de Elwira Petre și Lidia Buble va fi un joc ce implică forța, dar și coordonarea între coechipieri. În timp ce unul dintre ei va oferi informații printr-un walkie talkie, celălalt va căuta răspunsuri la întrebările adresate de coleg într-o peșteră. Pentru prima dată în competiție, Mihai și Elwira Petre vor fi rivali într-o probă antrenantă de amuletă. ”Pare imposibil ce zice Irina! Cea mai mare teamă a mea e să nu o dezamăgesc pe Elwira. Îmi doresc să fie la fel de mulțumită de mine cum este de Mihai”, va spune Lidia Buble.  Misiunile continuă diseară, de la 20:30, în aceeași nouă formulă stabilită în această etapă. Una dintre probele serii îi va provoca pe concurenți să pregătească un desert tradițional georgian, însă pentru prepararea acestui produs vor fi nevoiți să treacă prin mai multe etape.

9 echipe au luat startul la ”Asia Express”, sezonul patru

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea fortmată din Lorelei Bratu și Zarug.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...