FOTO / Apariție surpriză în ultima etapă din Georgia la Asia Express. ”Va fi foarte interesant”

29.10.2021, 15:29
FOTO / Apariție surpriză în ultima etapă din Georgia la Asia Express. ”Va fi foarte interesant”
FOTO / Apariție surpriză în ultima etapă din Georgia la Asia Express. ”Va fi foarte interesant”

Începutul etapei cu numărul șapte din ”Asia Express- Drumul Împăraților”, difuzată de Antena 1 începând cu duminică, de la 20:00, vine cu o surpriză pentru cele șase echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show. Cum piatra a fost verde, echipei formate din Eliza și Cosmin Natanticu li se va adăuga un invitat surpriză care îi va însoți pe tot parcursul traseului.

”O fi vreun model? Cineva important? Nu știam ce ne așteaptă, dar știam ce îl așteaptă pe Natanticu. Va fi foarte interesant”, spun concurenții. Prezența unui invitat surpriză în ”Asia Express” nu se va rezuma doar la asta căci, dacă Eliza și Cosmin vor ști să își joace cărțile cum trebuie, personajul s-ar putea dovedi un real ajutor pentru cei doi.  ”M-au trecut toate căldurile!”, va spune Eliza șocată.

Pe Drumul Împăraților urmează încă o etapă tensionată, în care traseul cursei nu va fi nici pe departe unul obișnuit. Vedetele vor avea de urmat cu strictețe indicațiile Irinei primite prin stație, pe o hartă cu multe necunoscute, opriri și misiuni. Răsturnările de situație își vor face apariția în ritmul amețitor al unei întreceri strânse către prima imunitate, miză extrem de importantă în această ultimă etapă din Georgia. Una dintre misiunile săpămânii le va provoca pe vedete să deguste sortimente din vinul local, ca mai apoi să le recunoască și să le pună într-o anumită ordine. Ca de obicei, și jocul de amuletă difuzat duminică seară pe Antena 1 va pune în joc 1. 000 de Euro și posibilitatea obținerii unui avantaj prețios în cursă, iar cele trei echipe ce îl vor disputa vor avea parte de o probă în care fizicul și psihicul le vor fi testate.

9 echipe au luat startul la ”Asia Express”, sezonul patru

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea fortmată din Lorelei Bratu și Zarug.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...