VIDEO / Margherita de la Clejani își aniversează ziua de naștere. Mesajul radical al mamei sale: ”Te voi proteja până la ultima mea suflare”

06.08.2020, 13:40
VIDEO / Margherita de la Clejani își aniversează ziua de naștere. Mesajul radical al mamei sale: ”Te voi proteja până la ultima mea suflare”
VIDEO / Margherita de la Clejani își aniversează ziua de naștere. Mesajul radical al mamei sale: Te voi proteja până la ultima mea suflare”

Margherita de la Clejani își aniversează astăzi ziua de naștere. mama sa, cântăreața de muzică de petrecereViorica de la Clejani, a transmis un mesaj categoric în mediul online.

De ziua de naștere a Margheritei de la Clejani, mama ei, Viorica de la Clejani, i-a făcut o dedicație muzicală, dar și o urare pe rețelele de socializare.

Aceasta i-a transmis fiicei sale cât de mândră este de ea, dar și faptul că orice s-ar întâmpla, o va proteja mereu.


”Te iubesc și îți promit că te voi proteja pâna la ultima mea suflare ! ❤️❤️❤️#Lamultiani #Margherita”, este urarea făcută de Viorica de la Clejani cu ocazia aniversării fiicei sale.

Și pe contul lor comun de facebook, Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut urări pentru fata lor:

”E zi de sărbătoare! La mulți ani, Marga ?! Îți dorim sănătate și noroc, înțelepciune și inspirație, bucurii și satisfacții pretutindeni unde pașii tăi se vor îndrepta. Să fii fericită , Margherita ! ♥️??”.

 

View this post on Instagram

 

Te iubesc si iti promit ca te voi proteja pana la ultima mea suflare ! ❤️❤️❤️ #Lamultiani #Margherita

A post shared by VIORICA DE LA CLEJANI (@vioricadelaclejani_) on

Susține că accidentul în care a fost implicată a ajutat-o să se maturizeze

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

Recent, Margherita de la Clejani a făcut declarații despre accidentul în care a fost implicată, afirmând că experiența prin care a trecut a maturizat-o.

”M-a ajutat să mă maturizez. Am învățat multe din acest eveniment neplăcut din viața mea, dar este în regulă. Sunt un om foarte pozitiv și sunt foarte entuziasmată de această viață. Profit de ea în fiecare zi. Momentan, sunt focusată pe brand-ul meu”, a spus Margherita de la Clejani.

”Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil după ce se va finaliza așa-zisă problemă din viața mea. Am avut un accident, știm cu toții. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu sunt nici prima, nici ultima și cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic”, a mai spus fata Clejanilor.

 

citește și...