FOTO & VIDEO / Madonna a făcut show la emisiunea lui Jimmy Fallon. S-a întins pe biroul moderatorului și ș-a arătat lenjeria intimă!

10.10.2021, 11:43
FOTO & VIDEO / Madonna a făcut show la emisiunea lui Jimmy Fallon. S-a întins pe biroul moderatorului și ș-a arătat lenjeria intimă!
VIDEO / Madonna a făcut show la emisiunea lui Jimmy Fallon. S-a întins pe biroul moderatorului și ș-a arătat lenjeria intimă!

Celebra cântăreață Madonna, în vârstă de 63 de ani, a făcut show în cadrul ediției de joi a emisiunii ”Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon. Lipsită de inhibiții, la un moment dat, Madonna s-a întins pe biroul moderatorului, iar ulterior și-a ridicat fusta în fața camerelor, lăsând la vedere lenjeria intimă.

Madonna este una dintre cele mai excentrice și mai controversate vedete internaționale. De-a lungul anilor, aparițiile sale au strânit tot felul de reacții. Madonna demonstrează, odată-n plus, că este total lipsită de inhibiții. Prezentă la emisiunea ”Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon, diva a făcut un adevărat show, urcându-se la un moment dat pe biroului acestuia, iar ulterior ridicându-și fusta în fața camerelor.

Înainte de a se urca pe biroul lui Jimmy Fallon, Madonna îi povestea acestuia că scriitorul James Baldwin reprezintă o inspirație pentru ea. „A fost o sursă minunată de inspirație pentru show-ul meu, iar un lucru pe care îl spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiștii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea”, a spus Madonna, potrivit Mediafax. „Așa că sper că ți-am tulburat pacea atât ție în această după-amiaza, cât și celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînțeles”, a adăugat ea.

Madonna a făcut show la emisiunea lui Jimmy Fallon. A încercat să-i acopere posteriorul cu sacoul

Jimmy Fallon a fost vizibil stânjenit de momentul în care Madonna s-a urcat pe biroul său. „Nu, nu, nu! De ce… Madonna, oprește-te! Doamne! Oprește-te! Nu știu ce să fac. Oprește-te! Nimeni nu va spune nimic. Îmi pare rău. Doamne!”, a spus Jimmy Fallon.

În momentul în care artista a coborât, moderatorul TV a încercat să o acopere pe vedetă cu sacoul său, însă Madonna și-a ridicat fusta și și-a arătat lenjeria intimă și posteriorul.

FOTO: capturi video YouTube

citește și...