FOTO / Ilinca Vandici, în lenjerie intimă. ”Ani de zile m-am luptat cu lipsa de încredere în mine”

10.06.2020, 11:39

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici și-a expus formele în lenjerie intimă. Vedeta are un trup de invidiat.

În lenjerie intimă din dantelă – așa apare Ilinca Vandici în cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe contul său de socializare. deși arată foarte bine, vedeta a mărturisit că ani de zile s-a luptat cu încrederea în sine.

”Cel mai important este să te iubești! Să te iubești exact așa cum ești, să te accepți și să ai grijă de tine! Să ai grijă ce spui, ce faci, ce mănânci, cum te porți. Ani de zile m-am luptat cu lipsă de încredere în mine. Au fost perioade delicate din viața mea. Orice articol apărut în presă, mă făcea să îmi pun întrebări și să mă îndoiesc de mine.

Am ajuns în punctul în care mă iubesc, fără a fi narcisistă și sunt fericită că sunt mamă, soție și fiică! Mi-am dat seama ce frumos este să fii femeie și că într-o societate condusă de reguli și categorii, este important să fii TU! Îmi place lenjeria din dantelă, cred că adaugă un touch senzual, cred că a fi feminină ține și de ce alegi să porți!”, a afirmat prezentatoarea TV.

Ce părerea au fanii despre apariția ei

Apariția Ilincăi Vandici în lenjerie intimă a stârnit vâlvă în mediul online, acolo unde fanii au reacționat imediat.

”Ești o femeie superbă, dar îmi pare rău că ai ajuns să facă ce fac multe vedete din România doar ca să iasă în evidență. Tu ai farmecul tău și lumea te iubește pentru simplitatea ta, nu pentru că pozezi în lenjerie intimă. Arăți superb, dar așa ar trebui să te vadă doar soțul tău”,

”Am o părere bună despre tine că nu ești ca alte vedete, îmi pare rău să văd că începi să faci aceleași lucruri…”, ”Prea dezbrăcată!”, ”Ești frumoasă, dar de ce te-ai pozat despuiată?”, ”Dacă nu vă puneți poze în chiloți nu vă simțiți bine”, sunt câteva dintre mesajele pe care Ilinca Vandici le-a primit după ce a postat fotografiile în care apare în lenjerie intimă.

citește și...