FOTO / Elena Ionescu, ipostază de infarct la piscină! Și-a expus posteriorul în toată splendoarea!

28.09.2021, 10:27
FOTO / Elena Ionescu, ipostază de infarct la piscină! Și-a expus posteriorul în toată splendoarea!
FOTO / Elena Ionescu, ipostază de infarct la piscină! Și-a expus posteriorul în toată splendoarea!

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 33 de ani, face senzație în rândul admiratorilor săi de pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii în care apare îmbrăcată în ținute sumare, care îi scot în evidență fortmele voluptuoase. În cea mai recentă imagine, Elena Ionescu apare la piscină. Artista a pozat astfel încât să își scoată în evidență posteriorul.

Pe contul său de Facebook, Elena Ionescu a publicat o fotografie în care apare la piscină.

Îmbrăcată într-un  costum de baie minuscul, din două piese, cântăreața a pozat astfel încât să-și pună cât mai bine în valoare formele apetisante, în special posteriorul ferm și bombat. Dor de soare, plaja, bronz! Mai vreau varaaaa!, a scris Elena Ionescu în dreptul imaginii.

Elena Ionescu, ipostază de infarct la piscină! Admiratorii au reacționat imediat

Fotografia respectivă a adunat numeroase aprtecieri din partea admiratorilor vedetei, care i-au transmis și multe mesaje în care o laudă pentru felul în care arată.

”Mulțumim pentru alimentarea imaginației”, ”Wow, da frumoasa mai ești Elena, chiar si în piscină!”, ”Ce frumoasă ești!”, ”Frumoasă gagică”, ”Ești minunată”, i-au transmis internauții vedetei.

Elena Ionescu a fost căsătorită și are un copil

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cânrtăreața  a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe fostul său partener de viață într-un infotrip în Turcia, dar și cum a ajuns să divorțeze după doar șase luni după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor.

”Totul a început într-un infotrip în Turcia. Acolo l-am cunoscut pe fostul meu soţ, era cu Cătălin Botezatu, era unul dintre manechinii lui. Însă nu s-a întâmplat nimic, ne-am întors în ţară şi ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun şi am început să alergăm în parc. Sunt o familistă şi mi s-a părut că, apropiindu-mă de 30 de ani, era mo-mentul să mă aşez şi eu, deoarece o bună parte din viaţă mi-o sacrificasem pentru carieră”, a spus vedeta.

”Cred, însă, că m-am aruncat cu capul înainte, fără să ascult la cei din jur. Dar dacă privesc, astăzi, înapoi şi văd cu ce am rămas, sunt un om fericit, împlinit şi mulţumit. Referindu-mă strict la omul pe care l-am ales atunci, proba-bil că nu a ştiut să îşi asume ce s-a întâmplat între noi. Ne-am despărţit la şase luni după ce l-am născut pe Răzvan şi cred şi acum că am făcut cea mai bună alegere. Probabil că mai târziu ar fi fost mult mai greu”, a mărturisit artista.

citește și...