VIDEO / Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, a avut COVID-19. ”M-a atacat și m-a lovit rău de tot”

19.02.2021, 13:28
VIDEO / Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, a avut COVID-19.  ”M-a atacat și m-a lovit rău de tot”
VIDEO / Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, a avut COVID-19. ”M-a atacat și m-a lovit rău de tot”

Ludmila Bălan, mama cunoscutului  cântăreț Dan Bălan, a fost infectată cu coronavirus.

Ludmila Bălan a fost infectată cu COVID-19 în urmă cu două luni. Aceasta a avut o formă severă a bolii. În urmă cu câteva zile, vedeta a explicat, pe contul său de socializare, ce i s-a întâmplat după ce s-a infectat cu coronavirus.

Reabilitare după Covid… Azi (n.r. 15 februarie) se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării… Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot… Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu… Ce-a fost mai greu a trecut… Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare… Aveți mare grijă… Covidul e strașnic (îngrozitor)… Sănătate tuturor !!!”, a scris Ludmila Bălan în mediul online.

Cine este Ludmila Bălan

Ludmila Bălan, în vârstă de 62 de ani, este o prezentatoare de televiziune din Republica Moldova, Maestru în Artă. Ea este mama cântărețului Dan Balan, fondatorul trupei de mare succes O-zone, și soția diplomatului Mihai Balan. A devenit cunoscută prin anii ’90, cu emisiunile pentru copii „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show” de la postul național de televiziune din Moldova.

Într-un interviu pentru sputnik.md, Ludmila Bălan mărturisea că nu regretă nimic din ceea ce a făcut, însă i-ar fi plăcut să petreacă mai mult timp alături de cei doi copii ai săi. „Nu regret nimic din ceea ce am făcut. Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am fost alături de copiii mei atât cât mi-ași fi dorit, dar așa erau timpurile, timpuri grele, de altfel. Încă lui Dănuț am mai reușit să-i spun povești până la vârsta de trei ani, dar Sandei nu am reușit, fiindcă munceam foarte mult, eram la televiziune din zori și până seara”, spunea ea.

„Eu sunt o fericită pentru că am doi copii extraordinari. Eu le-am oferit libertate și ei au fost independenți. Au putut să învețe din greșelile lor. Sunt fericită, deoarece ei au știu să tragă concluzii corecte și să aleagă drumul cel bun”, adăuga Ludmila Bălan.

citește și...