Cum se simte Toni Grecu după ce s-a vindecat de coronavirus. ”Încerc să recuperez ce mi-a luat Covid-ul”

15.02.2021, 14:26
Cum se simte Toni Grecu după ce s-a vindecat de coronavirus. ”Încerc să recuperez ce mi-a luat Covid-ul”
Cum se simte Toni Grecu după ce s-a vindecat de coronavirus. ”Încerc să recuperez ce mi-a luat Covid-ul”

Toni Grecu a dat detalii despre cum se simte după ce s-a vindecat de coronavirus.

Toni Grecu, în vârstă de 61 de ani, a trecut prin momente dificile după ce a fost infectat cu coronavirus. Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului de umor “Divertis”, s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat după aproximativ trei săptămâni de spitalizare. Actorul se afla la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” în data de 29 ianuarie, când acolo a avut loc un incendiu devastator. Acesta a intrat în direct, prin Skype, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, și a dat detalii despre cum se simte în prezent.

“După o săptămână de stat acasă pot să spun că sunt ok. Încerc să recuperez ce mi-a luat Covid-ul, ca să zic așa”, a spus Toni Grecu.

Toni Grecu, despre experiența COVID-19. ”Boala a evoluat din start foarte violent”

Toni Grecu a vorbit și despre experiența COVID-19. Acesta a explicat cum a debutat boala și ce simptome a avut.

“Am făcut forma severă a bolii (…) Am avut nevoie de 10 litri de oxigen la un moment dat ca să pot să respir și momentul ăsta a fost depășit, după care lucrurile au evoluat spre normal și la ieșirea din spital nu am mai avut nevoie de oxigen. Boala a evoluat din start foarte violent. În primele trei zile am avut frisoane foarte puternice, transpirații massive și temperatură”, a detaliat Toni Grecu.

”Am zis că așa e boala și mă tratez cum se tratează omul bolnav de Covid acasă. Am urmat toate indicațiile medicului, numai că în ziua a patra de boală am făcut temperatură 39 și am plecat la spital. Când am ajuns la spital deja plămânii erau afectați în proporție de 50%. Practic în trei zile, boala a avut o forță atât de mare încât m-a destabilizat complet. (…) Nu puteam sta în picioare niciun minut. Atât de devastatoare este această boală”, a mai spus acesta.

citește și...