Regretele actriței Emilia Popescu. ”Dar știe lumea cine sunt”

18.07.2020, 14:50
Regretele actriței Emilia Popescu. ”Dar știe lumea cine sunt”
Regretele actriței Emilia Popescu. ”Dar lumea știe cine sunt”

Actrița Emilia Popescu, în vârstă de 54 de ani, a mărturisit că în ultimii ani, regizorii nu s-au mai înghesuit să o distribuie în filme.

Emilia Popescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de comedie din țara noastră. Telespectatorii din România o cunosc și din postura de jurat al unei emisiuni de dans de la Pro TV.

De-a lungul anilor, vedeta a încântat publicul cu aparițiile sale în piese de teatru și filme, dar și cu scenetele jucate alături de Ștefan Bănică Junior, care îi este un foarte bun prieten. Actrița Emilia Popescu a fost decorată la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Pentru Merit în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

În plan personal, Emilia Popescu a fost căsătorită cu Ionuț Ștefănescu, împreună cu care are o fată, Maria.

Despre filmele în care a jucat, puține la număr, a făcut declarații artista.

”Am jucat doar în patru filme, dar știe lumea cine sunt. Glumesc. Regizorii își fac o anumită imagine despre tine și, probabil considerând că sunt actor de comedie, au considerat că această imagine nu s-a prea potrivit cu perioda de după 1990.

Atunci se făceau filme care arătau o Românie în care eu păream că nu mă încadrez. Mă gândesc că din cauza asta. Eram prea ”luminioasă” pentru ceea ce voiau ei să arate”, a povestit Emilia Popescu pe canalul de YouTube al lui Marius Manole., potrivit libertatea.ro.

”E păcat că a trecut timpul”

”Am făcut câteva filme până în 1990, unul în 1991 și după… gata. Dar am jucat în primul film ”Moromeții”, nu și în cel de-al doilea. E păcat, că a trecut timpul, dar asta e. Poate că, pentru regizori, sunt prea teatrală și mă asociază cu altceva decât cu ceea ce vor ei să arate în film”, a mai declarat îndrăgita actriță Emilia Popescu.

citește și...