VIDEO / Loredana Groza, reacție la adresa celor care o critică pentru melodia lansată cu maneliști celebri. ”Nu pot să fiu ipocrită”

29.04.2021, 13:19
VIDEO / Loredana Groza, reacție la adresa celor care o critică pentru melodia lansată cu maneliști celebri. ”Nu pot să fiu ipocrită”
VIDEO / Loredana Groza, reacție la adresa celor care o critică pentru melodia lansată cu maneliști celebri. ”Nu pot să fiu ipocrită”

Cântăreața Loredana Groza a avut o reacție vehementă la adresa celor care o critică pentrui melodia pe care a lansat-o împreună cu maneliști celebri.

Loredana Groza a stârnit numeroase controverse după ce a lansat un nou single în colaborare cu 10 maneliști celebri. Melodia „Fericire” a făcut senzație în mediul virtual, ajungând pe locul 8 mondial în trending pe Youtube. Loredana a colabrot la această păiesă cu Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Costi Baboiash, Nicu Paler, Ştefan de la Bărbuleşti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova şi Vali Vijelie.

Invitată la emisiunea ”Sinteza Zilei”!, prezentată de Mihai Gâdea la postul de televiziune Antena 3, Loredana Groza a făcut declarații despre comentariile și controversele care au apărut după lansarea piersei respective.

Loredana Groza, reacție la adresa celor care o critică pentru melodia lansată cu maneliști celebri. ”Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă”

“În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu… Mă simt blagoslovită. Și această dragoste și susținere pe mine mă hrănește cel mai mult și îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită.Ca să fiu sinceră nu m-a deranjat nimic. Am citit, nu demult, un comentariu al lui Woody Allen, care spunea că nu îl interesează nici mesajele pozitive, nici cele negative. Nu pot să fiu ipocrită să spun că nu mă interesează mesajele pozitive. Dar încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firești să se întâmple. Întotdeauna când e un plus, vine și un minus”, a declarat Loredana Groza.

Artista susține că piesa respectivă nu este manea. “Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă. Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Și dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare”, a adăugat ea.

”Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care știa, ceilalți n-au știut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume că și cum sunt veniți dintr-o subcultură. Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot creea. Care o pot face mai bună. Și nu în cei care sunt retrograzi, care încearcă să se folosească de forța inerției. Nu regret deloc că am făcut videoclipul”, a încheiat cântăreața.

citește și...