Loredana Groza, desființată după piesa lansată cu maneliști. A fost taxată dur: ‘E nulă din punct de vedere stilistic’

28.04.2021, 14:07
Loredana Groza, desființată după piesa lansată cu maneliști. A fost taxată dur: 'E nulă din punct de vedere stilistic'
Loredana Groza, desființată după piesa lansată cu maneliști. A fost taxată dur: 'E nulă din punct de vedere stilistic'

Loredana Groza a fost criticată dur după ce a lansat piesa „Fericire”, în colaborare cu 11 maneliști din România. Deși melodia a prins foarte bine la public și este numărul 1 pe Youtube, artista nu a scăpat de critici.

Loredana Groza cântă împreună cu Jador, Florin Salam, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulesti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova sau Vali Vijelie. Cu toate că unii au fost încântați de noua piesă a artistei, au fost și persoane care au contestat-o.

Loredana Groza a fost făcută praf de Maurice Munteanu

Maurice Munteanu, jurat la emisiunea ‘Bravo, ai stil!’, a criticat dur piesa Loredanei Groza, dar și stilul său vestimentar. Fashion editorul a afirmat despre artistă că este ‘nulă’.

”S-a tot scris despre chestia asta cu Loredana. Au curs râuri și lacrimi despre manele & rasism. Eu nu am nimic cu manelele (chiar dansez în draci, uneori, pe manele), nu am nimic nici cu Loredana (dimpotrivă, îi ador piesele vechi). Dar am, totuși, ceva de zis din perspectiva unui cetățean (care întâmplător e și fashion editor), dar care ascultă și muzică:

1. Loredana e nulă din punct de vedere stilistic. Nulă! Aici nu vreau să aud nimic despre libertatea de a fi tu însuți, gusturi și alte bla-bla-uri. E doar nulă. Nu e nici cool, nici excesivă, nici versaciană, nici experimentală, nici alternativă. E doar nulă.

2. Piesa e nulă. Putea fi o manea explozivă, simpatică, dansantă. Putea să aibă un mesaj. Nu are. E doar nulă.

Nu sunt hater. Dar mi-e greață să văd cum niște alți cetățeni încearcă cu disperare să justifice un produs nul și să scrie pagini întregi despre nimic, crezând că fac societatea mai bună și că luptă pentru toleranță.

În realitate, ne confruntăm cu un spectacol sinistru, spectacol care nu face altceva decât să țopească și mai tare un peisaj țop prin excelență. Romica Puceanu se răsucește în mormânt, săraca. Și, by the way, le dădea clasă! Dacă tot vorbim despre stiluri și ritmuri”, a scris Maurice Munteanu pe Facebook.

citește și...