VIDEO / Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova, jurați la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1

21.07.2021, 13:31
VIDEO / Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova, jurați la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1
VIDEO / Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova, jurați la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1

Un nou sezon ”Splash! Vedete la apă”, în curând, la Antena 1.  Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în ceea ce privește săriturile în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii ”Splash! Vedete la apă!”.

În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.  Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a show-ului de la Antena 1.

Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova, jurați la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1

Jurații în noul sezon al emisiunii ”Spalsh! Vedete la apă”! sunt Iulia Albu, care tocmai a semnat un contract cu postul de televizune Antena 1, coregraful de dansuri populare Nea Mărin și cântărețul Jean de la Craiova. ”Lume, lume, strigam adunarea pentru show-ul verii! Iată-ma “botezată” oficial in familia Antena 1 cu SPLASH, vedete la apa! Si abia am început?. Va iubesc si va aștept pe toți alături de mine in aceasta aventura fantastica! ✨✨✨Va pupa cu drag si drac, a voastră, Iulia Albu”, a anunțat Iulia Albu pe contul său de socializare.

„Sunt onorată să fac parte din acest proiect şi totodată să îmi fac “botezul” oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplator cu Splash! Vedete la apă. Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine 100%!”, a declarat Iulia Albu, potrivit spynews.ro. „Voi fi foarte atentă la partea de entertainment pe care o va aduce fiecare concurent show-ului şi mă voi asigura că voi fi cât mai obiectivă şi că voi puncta cât mai echidistant evoluţiile, asta vă pot promite! Atitudinea va conta şi ea mult în nota finală! Vara asta facem valuri la Antena 1! Fiţi cu ochii pe noi!”, a adăugat ea.

Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova, jurați la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1

„Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot, să urce la trambuline, să se obişnuiască bine cu înălţimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să îşi învingă orice teamă!… Voi fi dur ca jurat, cu siguranţă, pentru că acolo nu te joci, nu ţii cont de prietenie! Desigur, spun asta acum ca să mai aud şi eu o dată!”, a declarat Jean de la Craiova.

Și Nea Mărin a vorbit despre postura de jurat la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”: „Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem şuruburile. Duplu şurub, triplu şurub, însă dacă lipseşte piuliţa numită creativitate, nu e ce trebuie! Ca jurat nu voi fi neapărat dur, dar voi fi, cum mă ştiţi, foarte corect! Cine sare perfect, va primi notă bună, cine nu, are de aşteptat!”.

citește și...