Răzvan Fodor va prezenta o emisiune nouă la Antena 1! Când va debuta show-ul

02.07.2021, 14:27
Răzvan Fodor va prezenta o emisiune nouă la Antena 1! Când va debuta show-ul
Răzvan Fodor va prezenta o emisiune nouă la Antena 1! Când va începe show-ul

Emisiunea ‘Burlacul’ a ajuns la final, iar producătorii de la Antena 1 i-au găsit deja un alt job lui Răzvan Fodor. Începând cu 3 iulie, de la 10:00, telespectatorii vor putea urmări o emisiune pentru copiii din generația Alpha. 

Răzvan Fodor va prezenta show-ul Alpha Kids și va putea sta de vorbă cu puștii despre care se spune că vor schimba radical lumea în care trăim.

Răzvan Fodor a dat lovitura la Antena 1

Emisiunea va aborda diferite teme pentru cei mici, de exemplu de ce se despart oamenii, ce este căsătoria, dar și ce este maturitatea.

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare!

Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de impotantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.

„Alpha Kids”, singurul show despre generația de copii care s-a născut în întregime în secolul XXI, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 10:00, pe Antena 1.

Sursa: Comunicat Antena 1

citește și...