VIDEO. Iubita lui Florin Ristei, apariție de senzație la ‘X Factor’! Ștefan Bănică abia și-a putut lua ochii de la mulatră

04.12.2020, 22:40
VIDEO. Iubita lui Florin Ristei, apariție de senzație la 'X Factor'! Ștefan Bănică abia și-a putut lua ochii de la mulatră
Iubita lui Florin Ristei, apariție de senzație la 'X Factor'! Ștefan Bănică abia și-a putut lua ochii de la mulatră

Vineri seară, 4 decembrie, a venit rândul Deliei să își aleagă trei concurenți din Bootcamp-ul de la ‘X Factor’. 

Ediție spectaculoasă, dar destul de tensionată vineri seară, la ‘X Factor 2020’! Iubita lui Florin Ristei, superba mulatră Naomi Hedman, a fost o apariție de excepție pe scenă. Din păcate, Delia a decis să o elimine.

Îmbrăcată într-un body cu paiete și franjuri și încălțată cu cizme lungi, cu tocuri cui, Naomi i-a lăsat pe toți cu gura căscată atunci când a apărut pe scena de la ‘X Factor’.

Iubita lui Florin Ristei, show excepțional la ‘X Factor’

Silueta de invidiat și mișcările lascive ale tinerei i-au făcut pe toți să privească momentul ei cu sufletul la gură. Ștefan Bănică a numit-o, încă din audiții, ‘Pantera de la X Factor’.

Nici în ediția de Bootcamp, Ștefan Bănică nu a putut să nu o complimenteze iar pe iubita lui Ristei. Loredana Groza a declarat că îi apreciază stilul vestimentar și părul, însă Bănică a adăugat că acelea sunt ultimele elemente pe care cineva le observă atunci când o privește pe Naomi.

‘E atât de mișto, de frumoasă, încât nu mai poți să te concentrezi la cântat. Dacă ai fi în echipa mea, te-aș pune pe scaun acum, în clipa asta’, a spus Loredana Groza.

‘Apariția ta este senzațională. Ești superbă’, a adăugat și Ștefan Bănică, în timp ce Florin Ristei zâmbea.

Delia a eliminat-o de la ‘X Factor’

Nici prezentatorii emisiunii, Răzvan și Dani, nu s-au lăsat mai prejos și i-au adus un scaun în plus din culise, pe scenă, motivând că își doresc ca tânăra să meargă mai departe în competiție.

Din păcate, Delia nu i-a oferit un loc pe scaun, motivând că Naomi mai are multe de învățat.

‘Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta. Jur că te-aș lua de nevastă. Din păcate, în seara asta nu îți pot da un scaun’, i-a spus Delia lui Naomi.

În stilul său caracteristic, Florin Ristei a făcut haz de necaz: ‘Naomi este o apariție de revistă. Dacă ar fi și cântat, o luam de nevastă’. 

Florin Ristei, îndrăgostit de Naomi

Florin Ristei și Naomi s-au cuplat după ce mulatra a apărut la audițiile ‘X Factor’. La vremea respectivă, tânăra mărturisea că nu a fost deloc încântată de ceea ce a făcut la prima întâlnire cu scena X Factor.

Pentru a-i reda încrederea, Florin Ristei a urcat atunci pe scenă alături de ea ca să o ajute să treacă peste emoții și au interpretat împreună piesa ‘If I ain’t got you’. Naomi dezvăluia că s-a simțit bine alături de Florin Ristei pe scenă și că a ajutat-o mult să depășească momentul.

Se pare că juratului i-a picat cu tronc superba mulatră și a făcut tot posibilul să o cucerească. Dar a și reușit!

Pe rețelele de socializare, Florin Ristei s-a afișat deja cu frumoasa Naomi, arătându-le tuturor cât de mult a evoluat relația lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Ristei (@fristei)

citește și...