Iubita lui Florin Ristei, jignită de fanele juratului de la ‘X Factor’. Artistul a răbufnit: ‘Nu am nevoie de…’

02.12.2020, 17:36
Iubita lui Florin Ristei, jignită de fanele juratului de la 'X Factor'. Artistul a răbufnit: 'Nu am nevoie de...'
Iubita lui Florin Ristei, jignită de fanele juratului de la 'X Factor'. Artistul a răbufnit: 'Nu am nevoie de...'

De câteva săptămâni bune, Florin Ristei formează un cuplu cu Naomi Hedman, concurenta britanică de la ‘X Factor’. Se pare că juratului i-a picat cu tronc superba mulatră și a făcut tot posibilul să o cucerească. 

Nimeni nu se aștepta ca un jurat de la ‘X Factor’ să se îndrăgostească de un concurent. În prezent, Florin Ristei are o relație frumoasă cu Naomi Hedman și nu ezită să se afișeze cu ea pe rețelele de socializare.

Se țin în brațe, se distrează, petrec mult timp împreună și se pare că există acea chimie ca între doi îndrăgostiți, pe care le-o putem citi lesne și în priviri. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, deși unele au fost negative.

Iubita mulatră a lui Florin Ristei a fost jignită

De când se iubește cu frumoasa mulatră, fanele lui Florin Ristei au devenit invidioase pe aceasta și au început să o jignească ori de câte ori au ocazia.

Pe 1 Decembrie, Florin Ristei a publicat o fotografie cu Naomi pe Instagram, dar mulți internauți au luat pur și simplu foc. Fanele artistului mulți internauți au luat pur și simplu foc.

”Pleacă capul dacă vrei să mai ai fani”, ”Urâtă creatură”, ”Se vede că îți place cicolata”, ”Aoleu, mă dor ochii”, sunt câteva dintre mesajele negative la adresa mulatrei.

Florin Ristei a răbufnit și a sărit în apărarea lui Naomi Hedman fără să stea prea mult pe gânduri. Solistul le-a dat replica persoanelor care nu o suportă pe partenera lui.

”Nu am nevoie de fani ca dumneavoastră, mulțumesc”, ”Mă bucur că poți spune asta despre tine”, sunt cuvintele juratului de la ”X Factor”.

Naomi a impresionat la ‘X Factor’

Naomi Hedman a venit tocmai din Londra pentru a păși pe scena X Factor. Jurații au fost vrăjiți de modelul londonez, iar în cele din urmă a ajuns în Bootcamp în grupa Deliei.

”Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o… pisică!”, i-a spus Ștefan Bănică.

citește și...