Florin Ristei: ”Femeia care mă va face să renunț la burlăcie va trebui să fie ea însăși”

16.11.2020, 11:47
Florin Ristei: ”Femeia care mă va face să renunț  la burlăcie va trebui să fie ea însăși”
Florin Ristei: ”Femeia care mă va face să renunț la burlăcie va trebui să fie ea însăși”

Florin Ristei a vorbit despre viața sa sentimentală și a mărturisit cum ar trebui să fie partenera care să-l determine să renunțe la burlăcie.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Florin Ristei a fost întrebat despre cum ar trebui să arate femeia care să-l determine să renunțe la burlăcie. ”Femeia care mă va face să renunț la burlăcie va trebui să fie ea însăși, și mie să-mi placă așa cum e ea însăși. Super răspuns, nu?”, a răspuns artistul.

Florin Ristei a mărturisit că a suferit din dragoste și chiar i s-a întâmplat să fie respins. ”Da, am suferit, da, am fost respins, da, am fost în limbă după cineva, da, da, da! Le-am făcut pe toate”, a dezvăluit cântărețul.

Florin Ristei e jurat la ”X Factor”

Florin Ristei a dezvăluit în ce relații este cu cei trei colegi ai săi de la masa juriului din cadrul show-ului ”X Factor”, de la Antena 1. Florin Ristei este jurat în cel de-al nouălea sezon al emisiunii.

Florin Ristei a câștigat concursul ”X Factor”, iar acum a ajuns să fie jurat la competiția respectivă. La masa juriului, Florin Ristei îi are colegi pe Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior. Artistul a dezvăluit ce relații are cu aceștia.

”Cu Delia mă cunosc de multă vreme, mi-a fost și mentor, și am o relație foarte bună. Cu Ștefan Bănică tocmai am avut o colaborare muzicală online, în timpul stării de urgență, și ne-am înțeles foarte bine, avem energii compatibile, iar Loredana a fost o surpriză pentru mine. Plăcută! Nu ne cunoșteam foarte bine înainte de a ne așeza la masa juriului, însă este o prezență senzațională, care a știut să nu mă facă să mă simt ușor outsider”, a declarat Florin Ristei într-un recent interviu.

citește și...