VIDEO / Giulia Nahmany a fost eliminată de la ‘Ferma’! A pierdut duelul cu Gabi Toader

23.10.2020, 10:11
VIDEO / Giulia Nahmany a fost eliminată de la 'Ferma'! A pierdut duelul cu Gabi Toader
Giulia Nahmany a fost eliminată de la 'Ferma'! A pierdut duelul cu Gabi Toader

Joi seară, 22 octombrie, Giulia Nahmany a fost eliminată de la ‘Ferma’ de Gabi Toader. Blondina a fost extrem de supărată la plecare și și-a vărsat nervii pe fostul ei coleg din tabăra bandiților.

Alianța primilor bandiți de la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, Gabi și Giulia s-a încheiat seara trecută! Giulia Nahmany a pierdut duelul și a plecat acasă.

Duelul a fost unul plin de sentimente contradictorii. Cei doi concurenți au trăit săptămâni grele în pădurea de la marginea taberei.

Giulia Nahmany a părăsit ‘Ferma’

La aflarea veștii că a ales-o la duel chiar cel pe care îl considera ca un frate, Giulia Nahmany a început să plângă.

“Sper că ai conștiința împăcată. Aveai mai multe persoane de eliminat până să ajungi la mine. Nu cred că o să înțeleg niciodată alegerea ta. Mai mult de atât nu am ce să spun”, i-a transmis Giulia Nahmany lui Gabi Toader.

De ce a ales-o pe Giulia la duel

Gabi Toader a explicat că este dezamăgit de comportamentul Giuliei, care nu și-a recunoscut greșelile făcute atunci când au fost fermieri- șefi.

În momentul în care vii cu fratele tău la masă și încerci să scapi de fratele tău pe drum… nu prea mai e frăție. Ori mergem cap-coadă, ori ne rupem la jumate. Eu nu pot să o accept. Fără supărare’, a spus Toader, extrem de supărat.

După plecarea Giuliei din Fermă, concurenții au fost răsplătiți de Mihaela Rădulescu. În casă, îi aștepta un borcan cu cremă de ciocolată care putea fi mâncat doar cu o condiție, și anume direct servit de pe un concurent de sex opus.

Dacă băieții au fost mai timizi, nu același lucru putem spune și despre fete, care au lins ciocolata direct de pe gâtul Andreei Antonescu.

citește și...