Scandal imens între Gabi Toader și Giulia Nahmany, înainte de duel. S-a lăsat cu lacrimi amare

22.10.2020, 20:20
Scandal imens între Gabi Toader și Giulia Nahmany, înainte de duel. S-a lăsat cu lacrimi amare
Scandal imens între Gabi Toader și Giulia Nahmany, înainte de duel. S-a lăsat cu lacrimi amare

Tensiunile continuă la ‘Ferma’! Ediția de miercuri, 21 octombrie, a adus lacrimi și multă revoltă în rândul concurenților. Fermierul-șef al săptămânii, Augustin Viziru, a fost pus să nominalizeze concurentul care va merge la duel. Alegerea lui a provocat un adevărat scandal în fermă.

Augustin Viziru l-a ales pe Gabi Toader să intre la duel. La rândul său, acesta a spus că vrea să meargă la duel cu Giulia Nahmany, cea alături de care a trecut prin momente dificile când au fost în tabăra bandiților. La auzul veștii că va intra la duel, Giulia a izbucnit în lacrimi.

Gabi Toader a dezvăluit că este dezamăgit de comportamentul Giuliei, care nu și-a recunoscut greșelile făcute atunci când au fost fermieri- șefi.

Giulia Nahmany a început să plângă

În momentul în care vii cu fratele tău la masă și încerci să scapi de fratele tău pe drum… nu prea mai e frăție. Ori mergem cap-coadă, ori ne rupem la jumate. Eu nu pot să o accept. Fără supărare’, a spus Toader, extrem de supărat.

‘Nu îmi vine să cred că ai făcut asta. De ce să mă alegi pe mine? Eu nu i-aș fi făcut niciodată asta lui Gabi, mai ales că am trecut prin atâtea împreună. Gabi nu avea dreptul să facă această alegere pentru mine’, a declarat Giulia printre lacrimi.

Joi seară, 22 octombrie, telespectatorii vor putea vedea un duel surprinzător între primii bandiți de la ‘Ferma’, Giulia Nahmany și Gabriel Toader.

Giulia Nahmany și Gabi Toader s-au certat întruna

Giulia Nahmany și Gabi Toader, concurenții din tabăra bandiților de la ‘Ferma. Orășeni versus săteni’, au avut un conflict deschis după ce au revenit în fermă. Cei doi au ajuns fermieri șefi în competiția de la PRO TV, însă atitudinea blondinei l-a deranjat enorm pe Gabi Toader.

‘Doamne, nu vreți să știți prin ce am trecut! «Trebuie să stă un pic jos», «Trebuie să mă odihnesc». Nu poți așa. N-ai cum! I-am spus: «Hai să scoatem apă». Ea a întrebat: «Dar de ce să scoatem noi apă? Să punem pe cineva». Ea tot îmi pasa, ca să scot eu pe gură.

«Să ne facă cineva curat în cameră». Asta a fost cea mai tare. Am tras-o după mine și am făcut-o să uite, pentru că dacă o făceam și pe asta, chiar ieșea urât rău. «Viviana? Apă ai? Dă-mi apă!». Greu cu ea’, a spus Gabriel Toader despre Giulia Nahmany, la PRO TV.

citește și...