Giulia Nahmany și Gabi Toader, în conflict la ‘Ferma’! Ce și-au reproșat cei doi concurenți

18.10.2020, 18:24
Giulia Nahmany și Gabi Toader, în conflict la 'Ferma'! Ce și-au reproșat cei doi concurenți
Giulia Nahmany și Gabi Toader, în conflict la 'Ferma'!

Giulia Nahmany și Gabi Toader, concurenții din tabăra bandiților de la ‘Ferma. Orășeni versus săteni’, au avut un conflict deschis după ce au revenit în fermă. Cei doi au ajuns fermieri șefi în competiția de la PRO TV, însă atitudinea blondinei l-a deranjat enorm pe Gabi Toader.

Giulia Nahmany și Gabi Toader, replici dure la ‘Ferma’

Revoltat, Gabi Toader a mărturisit că Giulia Nahmany l-a pus într-o lumină proastă în fața celorlalți concurenți de la ‘Ferma’.

‘Doamne, nu vreți să știți prin ce am trecut! «Trebuie să stă un pic jos», «Trebuie să mă odihnesc». Nu poți așa. N-ai cum! I-am spus: «Hai să scoatem apă». Ea a întrebat: «Dar de ce să scoatem noi apă? Să punem pe cineva». Ea tot îmi pasa, ca să scot eu pe gură.

«Să ne facă cineva curat în cameră». Asta a fost cea mai tare. Am tras-o după mine și am făcut-o să uite, pentru că dacă o făceam și pe asta, chiar ieșea urât rău. «Viviana? Apă ai? Dă-mi apă!». Greu cu ea’, a spus Gabriel Toader despre Giulia Nahmany, la PRO TV.

Pe de altă parte, Giulia Nahmany a spus despre Gabi că ‘și-a tăiat craca de sub picioare’.

‘Eu cred că nu mai are rost să fiu eu condamnat. Eu ți-am spus: «Nu te răsti la ei și vorbește-le frumos». Cine ți-a spus așa să vorbești? Ți-am spus: «Nu te pronunța foarte dur către oameni, că oamenii percep greșit». Iar eu cu «te rog» frumos am fost și mai prost’, i-a spus Gabi Giuliei.

Andreea Antonescu a sărit în apărarea lui Gabi Toader

Concurenta a uitat perioada în care a stat în tabăra bandiților, iar Gabi Toader i-a lăsat în repetate rânduri din mâncarea lui. Andreea Antonescu a fost cea care i-a luat apărarea lui Gabi Toader.

‘Sunt oarecum în antiteză. Gabi povestit de fete, Gabi care s-a purta cu mine foarte frumos. Din punctul meu de vedere, nu mi-a greșit cu ceva. Pe de altă parte, când vezi în jurul tău opt-nouă oameni care sare pe tine și spun toți același lucru, e un pic strigător la cer, pentru că e chestia aia: Spune unul că ești beat, e OK, dar dacă spune al doilea că ești beat, te duci și te culci.

Mie îmi pare rău, pe de-o parte, și pentru Gabi, pentru că sunt convinsă că în esența lui, nu este un om rău. El a greșit foarte tare, din punctul meu de vedere, cu modul în care a pus problema. Nu reușesc să-ți câștig respectul, mi-l impun. Scurt pe doi’, a declarat Andreea Antonescu.

citește și...