VIDEO / George Buhnici își cere scuze după scandalul uriaș pe care l-a provocat. ”Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață”

26.07.2022, 16:27
VIDEO / George Buhnici își cere scuze după scandalul uriaș pe care l-a provocat. ”Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață”
VIDEO / George Buhnici își cere scuze după scandalul uriaș pe care l-a provocat.

Fostul prezentator TV George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a făcut declarații scandaloase la adresa felului în care se prezintă unele femei la plajă. Acum, la zile bune de la declarațiile jignitoare pe care le-a făcut, acesta și-a cerut scuze public. ”Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață”, a transmis George Buhnici.

George Buhnici a decis să își ceară scuze după declarațiile scandaloase pe care le-a făcut recent la adresa felului în care arată unele femei la plajă.

Acesta și-a cerut scuze printr-o înregistrare video pe care a postat-o pe YouTube.

George Buhnici își cere scuze după scandalul uriaș pe care l-a provocat. ”Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe”

”Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare. O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă. Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența (încă procesez tot ce s-a întâmplat și se întâmplă), dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am „reușit” să fiu superficial și lipsit de empatie, am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc – dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe”, a transmis George Buhnici.

”Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media. Dar aici, nu voi intra în detalii. Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep – case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie. N-am să dau curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de „băiat rău”, bădăran și de misogin – consider că această imagine nu mă reprezintă, eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj”, a mai spus acesta.

Declarația cu care George Buhnici a provocat un imens scandal

George Buhnici a provocat un imens scandal cu declarațiile pe care le-a făcut zilele trecute. Prezent la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al femeilor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi. „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus el la o emisiune TV.

”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai comentat acesta.  În urma declarațiilor făcute de George Buhnici, criticul de modă Iulia Albu a luat atitudine și a transmis un mesaj categoric la adresa fostului prezentator TV.
citește și...