VIDEO / Gabriela Cristea, protagonistă în videoclipul soțului. Cum s-a afișat după ce a slăbit

10.07.2020, 14:38
VIDEO / Gabriela Cristea, protagonistă în videoclipul soțului. Cum s-a afișat după ce a slăbit
VIDEO / Gabriela Cristea, protagonistă în videoclipul soțului. Cum s-a afișat după ce a slăbit

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea apare în cel mai nou videoclip al soțului ei, muzicianul Tavi Clonda. Aceasta a filmat în costum de baie, după ce a slăbit foarte mult.

Gabriela Cristea a slăbit enorm în ultima perioadă de timp și arată foarte bine. Pentru că arată spectaculos, vedeta a fost una dintre protagonistele noului videoclip al piesei ”Prea cald”, a soțului ei, Tavi Clonda, lansată de curând. În videoclipul piesei apar numeroase vedete din showbiz-ul autohton.

Gabriela Cristea apare, în videoclip, în costum de baie și arată extaordinar de bine.

”A fost o experiență interesantă, pentru că a trebuit să ne filmăm unul pe celălalt. Am avut multe cerințe pe ”platou”, dar nu mi-a satisfăcut nimeni ”capriciile”! Hahahaha! Măcar ne-am distrat, așa cum s-au distrat și ceilalți”, a spus vedeta, citată de wowbiz.ro.

Ce regim are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și-a uimit fanii cu cele mai recente fotografii, în care se vede că a ”ars” kilogramele. Vedeta a explicat ce anume mănâncă, dezvăluind că a scos din alimentația sa făina albă.

„Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, a explicat Gabriela Cristea.

Este căsătorită și are două fetițe

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. În plan personal, Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu regretatul om de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu scandal.

citește și...