FOTO / Gabriela Cristea s-a fotografiat în așternuturi. Ce i-a fost dat să audă din partea fanilor

16.06.2020, 09:44
FOTO / Gabriela Cristea s-a fotografiat în așternuturi. Ce i-a fost dat să audă din partea fanilor
FOTO / Gabriela Cristea s-a fotografiat în așternuturi. Ce i-a fost dat să audă din partea fanilor

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea s-0a afișat într-o ipostază neașteptată în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea s-a lăsat fotografiată în așternuturi, într-o ipostază plină de senzualitate.

”Noapte (ne)liniștită vă doresc”, le-a transmis vedeta celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Postarea Gabrielei Cristea a adunat aproape 5.000 de like-uri de la internauți și numeroase comentarii.

”Tu cam câte nopți (ne)liniștite ai pe săptămână?”, ”Neliniștită în ce sens?”, ”Așa neliniștită…”, ”Îmi place foarte mult poza asta cu tine”, i-au transmis prietenii virtuali.

A trecut la dietă. Regim cu 1.200 de calorii

Gabriela Cristea a recunoscut că a luat în greutate în această perioadă de izolare la domiciliu, dar acum șține o dietă cu 1.200 de calorii pe zi pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

”M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, a explicat vedeta.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Ccei doi au împreună două fetițe, Victoria și Iris.

citește și...