Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme! Cum a reușit vedeta să aibă o siluetă de invidiat

30.06.2020, 20:07
Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme! Cum a reușit vedeta să aibă o siluetă de invidiat
Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme! Cum a reușit vedeta să aibă o siluetă de invidiat

Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme, iar acum arată ca o puștoaică! Prezentatoarea tv a reușit să slăbească cu o dietă personalizată. Soția lui Tavi Clonda a apelat la un nutriționist și a ajuns de nerecunoscut.

În urma celor două sarcini, Gabriela Cristea luase multe kilograme în plus, așa că a decis să ia măsuri. În perioada izolării, aceasta a început să lucreze cu medicul nutriționist Vera Daghie, care i-a recomandat o dietă special pentru ea.

Ce dietă a ținut

Gabriela Cristea a spus că a mâncat cinci mese pe zi, dintre care trei principale și două gustări.

Astfel, în doar patru luni, ea a dat jos 25 de kilograme, iar acum mărturisește că se simte extraordinar.  Vedeta, la vârsta de 45 de ani, s-a redescoperit.

‘După nașteri, m-am îngrășat serios, așa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să țin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit și în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi.

Ea știe cum trebuie să îmi împart mesele și este și extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce…de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după și cum revin la acel echilibru alimentar… acesta este de fapt secretul’, a declarat Gabriela Cristea pentru Wowbiz.

A mai ținut diete în trecut

În urmă cu mai bine de șase ani, Gabriela Cristea reușise să slăbească destul de mult. El a dat jos atunci peste 16 kilograme tot cu o dietă minune.

‘Mă mențin în formă pentru că muncesc. Dar bine, asta făceam și înainte. Am mers la nutriționist, iar nutriționistul mi-a dat un regim de viață, până la urmă, și am mers și la sală. Am combinat sportul și dieta. Nu am un meniu fix, dar mănânc de cinci ori pe zi. Culmea! Trei mese principale, plus două gustări. Acesta este secretul, trebuie să mănânci mult și des. Organismul își trage energia de la alimente. Secretul este să mănânci puțin și des.

Iaurturile degresate sunt în dietă, am renunțat la grăsimi, nu mai amănânc nici grăsimi animale, nici vegetale, decât în proporții foarte, foatre mici. În rest, salate, legume, carne, dar  mai mult pește, pentru că nu sunt carnivoră. Mănânc și eu carne, evident, la ocazii speciale, de Crăciu, de Revelion, de ziua mea… Dar în general prefer peștele și carnea de curcan’, spunea Gabriela Cristea, în 2017.

citește și...