FOTO & VIDEO / Gabriela Cristea, panicată la maximum la ”Splash! Vedete la apă”. S-a speriat teribil și a refuzat să sară

30.08.2021, 10:12
FOTO & VIDEO / Gabriela Cristea, panicată la maximum la ”Splash! Vedete la apă”. S-a speriat teribil și a refuzat să sară
VIDEO / Gabriela Cristea, panicată la maximum la ”Splash! Vedete la apă”. S-a speriat teribil și a refuzat să sară

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, a fost una dintre concurentele care au participat la emisiunea ”Spalsh! Vedete la apă”, în cea de-a patra ediție. În momentul în care a trebuit să facă săritura de la înălțime, Gabriela Cristea s-a speriat foarte tare și a refuzat să mai sară în apă.

În cea de-a patra ediție a emisiunii ”Splash! vedete la apă”, transmisă de postul de televiziune Antena 1, una dintre concurente a fost prezentatoarea Gabriela Cristea.

Aceasta a intrat în concurs și a urcat la platforma de trei metri, pentru a efectua săritura, însă s-a panicat și a erefuzat să mai sară în apă, deși a fost încurajată de colegi, de prezentatori și de jurații emisiunii ”Splash! vedete la apă”.

Gabriela Cristea, panicată la maximum la ”Splash! Vedete la apă”. ”Din păcate, sper să nu vă dezamăgesc, dar nu pot”

”Vreau să urc până la trei și să văd ce și cum. E o piatră de încercare. E foarte complicat pentru mine, am fobii cu apă”, a spus Gabriela Cristea înainte de a urca la platforma de trei metri, potrivit spynews.ro. Deși a vrut să efectueze săritura în apă, Gabriela Cristea nu a reușit să treacă peste teamă. ”Nu pot. Din păcate, sper să nu vă dezamăgesc, dar nu pot. Am încercat, m-am și gândit de unde apare această problemă, dar nu știu de unde”, a explicat ac easta după ce a coborât de pe platformă.

”Eu mi-aș fi dorit să sari pentru toate mamele care uită de ele și care nu mai au curajul să se surprindă pe ele însele”, i-a spus jurata IuliaAlbu Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea, panicată la maximum la ”Splash! Vedete la apă”. Ce mesaj a transmis vedeta după emisiune

După participarea la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, Gabriela Cristea a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

Dragilor, am primit cu drag provocarea ”Splash! Vedete la apă”, dar pana la urma am decis sa nu sar. Sa fiu sanatoasa pentru familia mea este cel mai important iar acesta a fost factorul decisiv. Unii dintre voi poate se simt dezamagiti dar sunt sigura ca multi, sau cei mai multi, mai ales cei care sunt parinti si poarta responsabilitatea cresterii copiilor ,ma inteleg si poate mai sunt si altii care se regasesc in decizia mea. Doamneeee, dar ce urmeazaaaaa!, a scris vedeta în mediul online.

citește și...