FOTO / Clara Gherase va juriza alături de Nea Mărin, Iulia Albu și Jean de la Craiova prestațiile concurenților ”Splash! Vedete la apă”

25.08.2021, 15:17

Cea mai nouă ediţie a show-ului ”Splash! Vedete la apă”, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine nu doar cu o nouă serie de concurenţi, ci şi cu un jurat nou. În această săptămână, antrenoarea Clara Gherase va lua loc la pupitrul juriului şi va nota prestaţiile concurenţilor, în vreme ce colegul său, Bogdan Ioniţă, „Bobo”, va parcurge alături de concurenţi o nouă serie de antrenamente istovitoare.

Experiența sa ca sportiv și antrenor o va ajuta pe Clara Gherase să preia rolul celul mai exigent dintre juraţi şi să puncteze săriturile concurenţilor cât se poate de tehnic. „Sunt relaxată! Sper să am ce să văd şi să dau note cât mai mari!”, a declarat aceasta, pentru ca mai apoi să completeze: „De nervi de oţel, de asta ai nevoie ca să lucrezi cu fel şi fel de caractere, cum sunt aceşti „copii” minunaţi care vin la bazin!”.

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Babană, Andreea Tonciu, Sonny, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader și Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Cine sunt primii finaliști la ”Splash! Vedete la apă”

Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș și Otilia Bilionera au fost primii concurenți care și-au făcut curaj să urce pe platformele din Bazinul Olimpic de la Bacău în prima ediție ”Splash! Vedete la apă”, la Antena 1. De la o săritură spectaculoasă în îmbrățișare cu antrenorul Cătălin Cozma a Alinei Pușcaș, la încercări curajoase ale lui Cristi Pulhac și Fachiru din Periș, prima ediție a concursului nu a fost lipsită de emoții și adrenalină. Cei trei au primit cele mai mari punctaje din partea juraților și ocazia de a arăta o nouă săritură pentru a-i impresiona pe aceștia. În cele din urmă, câștigătorul primei ediții, ales de jurați, a fost fostul fotbalist Cristi Pulhac, cel care va merge direct în finală.

Dj Harra, Mario Fresh, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Chelsea și Natalia Duminică sunt curajoșii care și-au testat limitele în cea de-a doua ediție a emisiunii la ”Splash! Vedete la apă”.  Curajul a fost cuvântul care a marcat cea de-a doua ediție ”Splash! Vedete la apă”, iar cei mai mulți dintre concurenți nu au ezitat să urce pe platforma de zece metri. Iar dacă DJ Harra, complet terifiată de înălțimi, a avut nevoie ca Chelsea să o împingă pentru a sări, ceilalți concurenți i-au uimit pe jurați cu abilitățile lor. Natalia Duminică, Mario Fresh și Chelsea au primit cele mai mari punctaje ale serii și ocazia de a performa o nouă săritură. În cele din urmă, Natalia Duminică a fost cea care a primit votul de încredere pentru a fi trimisă direct în finală.

citește și...