Cine este al treilea finalist la ”Splash! Vedete la apă”

29.08.2021, 10:59
Cine este al treilea finalist la ”Splash! Vedete la apă”
Cine este al treilea finalist la ”Splash! Vedete la apă”
Andreea Antonescu, Maria Popovici, Alexandru Mincu, Răzvan Babană, Andreea Tonciu şi Sonny Medini sunt curajoșii care și-au testat limitele, seara trecută, la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, transmisă de postul de televiziune Antena 1. Concurentul care a avut cele mai bune sărituri în apă a fost Sonny Medini.
Curajul a fost cuvântul care a marcat şi cea de-a treia ediţie a emisiunii Splash! Vedete la apă”, însă dacă săptămâna trecută era folosit pentru a descrie sărituri de la platforma de zece metri, de data aceasta a descris sentimentul celor care s-au aruncat de pe platformă, deşi nu ştiau să înoate. A fost cazul Andreei Antonescu, cea care a sărit fără niciun fel de teamă, executând un salt direct în cap, dar şi al lui Răzvan Babană, care a avut nevoie de susţinere pentru a executa o săritură simplă, de la platforma de 5 metri. Alex Mincu, Sonny Medini şi Andreea Antonescu au primit cele mai mari punctaje ale serii și ocazia de a performa o nouă săritură. În cele din urmă, Sonny Medini a fost cel care a primit votul de încredere pentru a fi trimis direct în marea finală.
Diseară, de la 20:00, la Antena 1, Gabriela Cristea, Roxana Nemeș, Emy Alupei, Cătălin Rizea, Gabi Toader și Edi Stancu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cea mai nouă ediţie ”Splash! Vedete la apă” se anunţă a fi una incendiară, în ciuda cantităţii impresionante de apă de la filmare. A simţit-o pe propria piele şi Cătălin Rizea, atunci când a primit mesajele de încurajare de acasă. Dacă mama sa şi băieţelul său, Alexandru, l-au încurajat, vizibil emoţionaţi, soţia acestuia, Adda, a trecut la artileria grea: „Iubire, ai fost un şmecher la Asia Express, pentru că ai ajuns în finală şi pentru că mi-ai supravieţuit, te iubesc, ai fost cel mai smecher la Chefi la cuţite… acum eşti şmecher la Splash! Vedete la apă, dar dacă nu ajungi în finală, îţi jur că o să îţi muţi reşedinţa la Bacău! Succes!”, i-a spus râzând Adda.

Cristi Pulhac și Natalia Duminică, primii finaliști la ”Splash! Vedete la apă”

Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș și Otilia Bilionera au fost primii concurenți care și-au făcut curaj să urce pe platformele din Bazinul Olimpic de la Bacău în prima ediție ”Splash! Vedete la apă”, la Antena 1. De la o săritură spectaculoasă în îmbrățișare cu antrenorul Cătălin Cozma a Alinei Pușcaș, la încercări curajoase ale lui Cristi Pulhac și Fachiru din Periș, prima ediție a concursului nu a fost lipsită de emoții și adrenalină. Cei trei au primit cele mai mari punctaje din partea juraților și ocazia de a arăta o nouă săritură pentru a-i impresiona pe aceștia. În cele din urmă, câștigătorul primei ediții, ales de jurați, a fost fostul fotbalist Cristi Pulhac, cel care va merge direct în finală.

Dj Harra, Mario Fresh, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Chelsea și Natalia Duminică sunt curajoșii care și-au testat limitele în cea de-a doua ediție a emisiunii la ”Splash! Vedete la apă”.  Curajul a fost cuvântul care a marcat cea de-a doua ediție ”Splash! Vedete la apă”, iar cei mai mulți dintre concurenți nu au ezitat să urce pe platforma de zece metri. Iar dacă DJ Harra, complet terifiată de înălțimi, a avut nevoie ca Chelsea să o împingă pentru a sări, ceilalți concurenți i-au uimit pe jurați cu abilitățile lor. Natalia Duminică, Mario Fresh și Chelsea au primit cele mai mari punctaje ale serii și ocazia de a performa o nouă săritură. În cele din urmă, Natalia Duminică a fost cea care a primit votul de încredere pentru a fi trimisă direct în finală.

citește și...