VIDEO. Fulgy continuă seria dezvăluirilor halucinante: ‘Am vrut să le iau viața părinților mei din cauza drogurilor’

06.07.2021, 13:07
VIDEO. Fulgy continuă seria dezvăluirilor halucinante: 'Am vrut să le iau viața părinților mei din cauza drogurilor'
Fulgy continuă seria dezvăluirilor halucinante: 'Am vrut să le iau viața părinților mei din cauza drogurilor'

Războiul din familia Clejanilor pare departe de a se încheia! La doar o săptămână după ce a ieșit din centrul de reabilitare de Grădiștea, Viorica și Ioniță de la Clejani au luat de a-și trimite iar fiul în Spania, la același centru de reabilitare unde a mai fost internat în urmă cu ceva timp.

Fulgy s-a dat din nou în spectacol și a făcut dezvăluiri șocante într-un video postat pe Youtube. Tânărul a recunoscut că a fost la un pas să-și omoare proprii părinți din cauza substanțelor interzise.

Fulgy a vrut să-și omoare părinții

În plus, zilele trecute, Ioniță de la Clejani a apelat din nou 112 pentru a chema Poliția, după ce ar fi fost lovit cu un pumn în figură de Fulgy. Artistul nu a depus plângere penală împotriva fiului său, pentru că ar fi ajuns la o înțelegere cu acesta să-l trimită la centrul de reabilitare din Barcelona.

Fulgy a recunoscut că s-a drogat și a fost internat în spital. De asemenea, el le-a cerut iertare părinților săi.

„În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit. Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit, negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut”, a început Fulgy să le spună fanilor lui.

În continuare, băiatul Clejanilor a promis că va lupta să scape de dependența de droguri.

„Iar nu în ultimul rând, aș vrea să îmi cer iertare în față lui Dumnezeu că am păcătuit și să îi mulțumesc că m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi și surorii mele scumpe. Rog toată România că această să fie singură știre care o să apară și să nu îmi mai implicați familia și numele lor în trecutul meu negru și regretabil.

Pe final aș vrea să promit că voi lupta toată viață mea cu această boală a secolului XXI “Drogurile” și că voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmează să le fac, arăt, spun, demonstrez”, a mai adăugat el.

citește și...