Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, amenințată de Fulgy! Ramona a depus plângere împotriva lui

05.07.2021, 17:32
Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, amenințată de Fulgy! Ramona a depus plângere împotriva lui
Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, amenințată de Fulgy! Ramona a depus plângere împotriva lui/ foto: captura Antena 1

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță, nu mai are liniște de când Fulgy, fratele ei vitreg, a amenințat-o. Tânărul nu contenește cu mesajele la adresa femeii, prin care îi transmite că îi va face rău ei și copiilor săi.

Îngrijorată, Ramona de la Clejani a decis să ia măsuri în această situație și a obținut un ordin de protecție pe numele lui Fulgy.

Ramona de la Clejani, terorizată de Fulgy

Bruneta i-a făcut plângere penală fiului Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani și speră că se va face dreptate.

‘Am fost la Poliție, am depus o plângere împotriva lui Fulgy. Am tăcut, am vorbit frumos. I-am ridicat în slăvi pe cei din familia Clejanilor. Totul până la copiii mei. Ei ca părinți știu situația și nu intervin. Mi-a dat mesaj că mă violează pe mine și pe fetele mele. Eu ce să fac în această situație?’, a declarat Ramona de la Clejani, în direct, la ‘Acces direct’.

Zilele trecute, Fulgy a avut o reacție nervoasă și a amenințat-o pe sora lui vitregă și pe oricine îndrăznește să mai păteze imaginea familiei lui. Băiatul Clejanilor vrea ca Ramona Manole să recunoască public faptul că tatăl ei nu este Ioniță de la Clejani.

”Să mă asculte și Ramona individa asta, vreau să fie foarte atentă la ce spun în următoare secunde. Sunt pe stradă și deja tremur de nervi pentru că îmi afectați imaginea, în al doilea rând dacă cineva în România mai îndrăznește să se lege de familia mea, jur că ameninț cum am amenințat-o pe ea de la criminal, șmecher…

Situația stă în felul următor, eu am niște probleme în momentul de față, nu am nevoie să tremur în loc să fiu fericit. Ascultați-mă ce vă spun, toată România, am lacrimi în ochi, vă rog să mă ascultați”, a spus Fulgy la Acces Direct.

Ioniță de la Clejani, lovit de propriul fiu?!

Noaptea trecută, Ioniță de la Clejani ar fi apelat la 112, mărturisind că fiul său, Fulgy, l-a bătut și că nu îi mai poate face față. Mai mulți agenți s-au deplasat la domiciliul Clejanilor, însă Ioniță a refuzat să depună plângere împotriva fiului său.

Conform Spynews, Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său, acesta din urmă simțindu-se obligat să ceară ajutorul oamenilor legii.

„În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări. Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției.

citește și...