Fulgy, noi derapaje la adresa părinților lui! Ce a spus despre Viorica și Ioniță de la Clejani

05.07.2021, 12:27
Fulgy, noi derapaje la adresa părinților lui! Ce a spus despre Viorica și Ioniță de la Clejani
Fulgy, noi derapaje la adresa părinților lui! Ce a spus despre Viorica și Ioniță de la Clejani

Fulgy nu poate sta liniștit! Tânărul a făcut noi declarații șocante la adresa părinților săi, Viorica și Ioniță de la Clejani, deși aceștia i-au luat mereu apărarea. 

Într-o filmare publicată pe rețelele de socializare, Fulgy nu a avut ezitări să facă mărturisiri halucinante despre cei care i-au dat viață.

Fulgy, noi acuzații la adresa părinților

El a spus că părinții săi sunt doar „lăutari care cântă după ureche” și i-a rugat pe toți jurnaliștii să nu mai stea de vorbă cu ei.

„Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atât știu să facă… după ureche! Și gata! Nu mai cu atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy pe o înregistrare publicată pe contul său personal de Instagram.

Fulgy îl acuză iar pe Alex Velea

Fulgy a negat că a fost internat la centrul de reabilitare din Grădiștea, mărturisind că în ultimele trei săptămâni a stat închis la el acasă. Fiul Clejanilor a continuat să spună că la studioul lui Alex Velea s-au consumat substanțe interzise.

”Sunt bine, nici nu aveam cum sa fiu altfel. Sunt puțin supărat că nu am permis. Nu pot să mint, oameni buni! Am fost la studio la Alex Velea. S-au consumat acolo THC, iarbă, cannabis. Am lăsat trecutul în urmă, nu vreau să-l mai dezgrop. Mi-am învățat lecția și de data asta, că nu e bine sa te pui cu prostul! Nu-mi doresc decât să fiu lăsat în pace. Voi mai sta în România o perioadă de timp. Gata cu viața de vedetă!”, a declarat fiul Clejanilor, în primul său Instastory.

Fulgy: „Am stat în casă și am meditat!”

Fiul Clejanilor a recunoscut că duce o luptă mare cu dependența de substanțe interzise, dar nicidecum că a fost internat la o clinică de specializare.

”Mă simt foarte bine, sunt fresh, sunt o persoană optimistă, pozitivă, mereu am fost așa, câteodată am mai căzut în mici depresii, se spune că de câte ori cobori, e important cum te ridici. Este vorba despre aproximativ acum un an, atunci când din cauza patimilor substanțelor interzise, am consumat substanțe interzise o perioadă îndelungată de timp, am avut niște probleme, automat după ce le lași sunt niște simptome peste care am trecut.

În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri, comentarii. M-au făcut să iau o pauză de la social media. Am vrut să iau o mică pauză de 3 săptămâni”, a declarat Fulgy, la „Xtra Night Show”.

citește și...